Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο παρακολούθησε το σόου της Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι την Κυριακή 9 Μαρτίου, και τράβηξε τα βλέμματα με τη σέξι εμφάνιση που έκανε.
Συγκεκριμένα, το 43χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία επέλεξε να φορέσει ένα navy πουλόβερ, ενώ για το κάτω μέρος του σώματός της αρκέστηκε σε μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες.
Η Αμπρόσιο, που φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μια τσάντα στο ίδιο χρώμα.
Δείτε το βίντεο με τη σέξι εμφάνιση της Αλεσάντρα Αμπρόσιο
Δείτε βίντεο: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο περπάτησε στο Παρίσι φορώντας μόνο ζαρτιέρες και ένα πουλόβερ
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς