Ο Τζάστιν Μπίμπερ ευχήθηκε δημόσια στη μητέρα του, Πάτι Μαλέτ για τα γενέθλιά της, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 3 Απριλίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media μία φωτογραφία της εορτάζουσας από την παιδική της ηλικία.
Η Πάτι Μαλέτ έκλεισε τα 50 της χρόνια και ο Τζάστιν Μπίμπερ εξέφρασε τα συναισθήματά του για εκείνη. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «50 μαμά! Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι γιος σου. Χρόνια πολλά».
Η ίδια σχολίασε με τη σειρά της κάτω από την ανάρτηση του γιου της, σημειώνοντας: «Σε αγαπώ τόσο πολύ!». Στο γιορτινό κλίμα μπήκε και η σύζυγος του τραγουδιστή, Χέιλι Μπίμπερ, η οποία αναδημοσίευσε το ποστ του συζύγου της στα Instagram Stories και έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια Πάτι Μάλετ. Σε αγαπώ τόσο πολύ!!».
Η Μαλέτ μοιράστηκε τις προηγούμενες ημέρες ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη νέα δεκαετία της ζωής της. Όπως έγραψε: «Το να κλείνω τα 50 αυτή την εβδομάδα με κάνει να αναρωτιέμαι πώς έφτασα ως εδώ τόσο γρήγορα, όταν κοιτάζω πίσω, βλέπω τα χρόνια σαν σελίδες από ένα πολύ διαβασμένο βιβλίο, τα ανήσυχα είκοσί μου, τα τριάντα μου, η αποδόμηση και η μεταμόρφωση των σαράντα μου, κάθε κεφάλαιο γεμάτο με χάρη, που δεν την έβλεπα πάντα τότε. Τώρα που είμαι εδώ, δεν επιθυμώ να γυρίσω πίσω, στέκομαι ακίνητη, με επίγνωση. Με επίγνωση του πόσο μακριά έχω φτάσει, πόσο βαθιά με έχει διαμορφώσει αυτή η πορεία, και πόσο πιστός υπήρξε ο Θεός σε όλα. Δεν νιώθω ότι τελείωσα, νιώθω έτοιμη. Αυτό δεν είναι απλώς το επόμενο κεφάλαιο. Είναι μια νέα αρχή. Μια αρχή στην οποία προχωρώ με δύναμη, διαύγεια και τη γαλήνια βεβαιότητα, ότι ο Θεός με προετοίμαζε όλον αυτό τον καιρό, και τα καλύτερα δεν είναι πίσω μου. Είναι ακόμα μπροστά».
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας