H Beyonce… «ψυχολόγος» της Rihanna

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιτυχημένη περιοδεία της Rihanna σε όλο τον κόσμο. Κανείς, λοιπόν, δεν μπορεί να την κατηγορήσει που νιώθει εξουθενωμένη και ταλαιπωρημένη, σε σημείο που παραλίγο να ακυρώσει την συναυλία της στο Δουβλίνο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιτυχημένη περιοδεία της Rihanna σε όλο τον κόσμο. Κάθε μια συναυλία της είναι μοναδική και άκρως απολαυστική. Κανείς, λοιπόν, δεν μπορεί να την κατηγορήσει που νιώθει εξουθενωμένη και ταλαιπωρημένη, σε σημείο που παραλίγο να ακυρώσει την συναυλία της στο Δουβλίνο.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «The Sun» η κουρασμένη Riri μην μπορώντας να αντέξει άλλο την πίεση της δουλειάς πήρε τηλέφωνο την Beyonce για να της αναπτερώσει το ηθικό. Μάλιστα, λέγεται ότι η μέλλουσα μητέρα, Beyonce, ήταν η αιτία να μην ματαιωθεί η συναυλία στο Δουβλίνο. 
 
Η μεγαλύτερη και πιο έμπειρη τραγουδίστρια, συμβούλεψε την νεότερη συνάδελφό της, να συνεχίσει την περιοδεία, να την ολοκληρώσει και μετά να κάτσει για ένα χρόνο ώστε να ηρεμήσει και να επανακτήσει δυνάμεις. 
 
Μια πηγή αναφέρει στην εφημερίδα: «Η Rihanna είναι μια νέα κοπέλα που θέλει να περνά καλά, απλά ένιωσε λίγο περίεργα». Και συνεχίζει: «Είναι ένας συνδυασμός άγχους και εξάντλησης. Διασκεδάζει αρκετά για να ξεδίνει, αλλά υπάρχουν μέρες που ξυπνάει και δεν ξέρει καν σε ποιο μέρος βρίσκεται αφού ταξιδεύει συνεχώς. Δεν είναι παράξενο που νιώθει έτσι». 
 
Ωστόσο, η Rihanna έχει μέλλον ακόμα μπροστά της, καθώς απομένουν 16 συναυλίες, οι 7 από τις οποίες είναι στην Αγγλία. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr