Θυμήθηκε τα παλιά η Paris Hilton

Θυμήθηκε τα παλιά η Paris Hilton

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που μπλέχτηκε σε κάποιο επεισόδιο με τους παπαράτσι, όμως η Paris Hilton βρήκε κάτι από τον παλιό κακό της εαυτό

Θυμήθηκε τα παλιά η Paris Hilton
Πάει καιρός από την τελευταία φορά που μπλέχτηκε σε κάποιο επεισόδιο με τους παπαράτσι, όμως η Paris Hilton βρήκε κάτι από τον παλιό κακό της εαυτό.
 
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η κληρονόμος είχε πάει σε ένα πάρτι στο Bootsy Bellows όταν συνέβη το περιστατικό, για το οποίο υπάρχουν δυο αντικρουόμενες εκδοχές.
 
Κλείσιμο
Μια πηγή λέει ότι ο φωτογράφος «τσάκωσε» την Paris να κάνει χρήση ναρκωτικών στο πάρκινγκ του μαγαζιού, το οποίο και κατέγραψε στην κάμερα. Μόλις το συνειδητοποίησε η κληρονόμος των Hilton, βγήκε εκτός εαυτού και προσπάθησε να του πάρει με βίαιο τρόπο την κασέτα.
 
Η άλλη εκδοχή του περιστατικού είναι ότι ένας από τους φίλους της Paris ξεκίνησε να λογομαχεί με τον φωτογράφο και τελικά τα λόγια έγιναν ξύλο.
 
Ό,τι και αν ισχύει το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: η Paris με το μικροσκοπικό μπλε φόρεμά της έχασε για ακόμα μια φορά την αξιοπρέπειά της. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί μήνυση από καμία από τις δυο πλευρές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης