Ακόμα μια έξοδος της Rihanna με τον Chris Brown

Ακόμα μια έξοδος της Rihanna με τον Chris Brown

Φαίνεται ότι ο Chris Brown και η Rihanna βγαίνουν και πάλι! Οι δυο πρώην σύντροφοι πήγαν μαζί στη συναυλία του Jay-Z στο Barclays Center του Brooklyn το βράδυ της Τετάρτης.

Ακόμα μια έξοδος της Rihanna με τον Chris Brown
Φαίνεται ότι ο Chris Brown και η Rihanna βγαίνουν και πάλι! Οι δυο πρώην σύντροφοι πήγαν μαζί στη συναυλία του Jay-Z στο Barclays Center του Brooklyn το βράδυ της Τετάρτης. Σε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Twitter, φαίνεται ότι ο Brown έχει περασμένο το χέρι του στην καρέκλα της Rihanna, την ώρα που καθόντουσαν στα VIP του χώρου.

Πάνε μήνες από τότε που άρχισε η φημολογία για επανασύνδεση των δυο πρώην συντρόφων, αλλά αφού είναι και καλοί φίλοι, ο Brown και η Rihanna δεν είχαν συνδεθεί΄ερωτικά αυτή τη φορά.

Κλείσιμο
Η 24χρονη τραγουδίστρια έχει δεχτεί πολύ έντονη κριτική, από τη μέρα που άρχισε να ξαναβγαίνει με τον ράπερ μετά τον πρότερο βίαιο τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε το Φεβρουάριο του 2009.

Η δημόσια εμφάνισή τους ακολουθεί και τις φήμες που είχαν ακουστεί ότι το μέχρι τώρα κορίτσι του Brown, η Karrueche Tran δεν άντεξε όλα όσα ακούγονταν για αυτούς τους δυο και τον χώρισε! Ο χρόνος θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη φορά ανάμεσα τους...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης