Η Oprah Winfrey δίνει την… ευχή της στη Rihanna

Η Oprah Winfrey δίνει την… ευχή της στη Rihanna

Η είδηση ότι Rihanna τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown, βρίσκει αντίθετους τους περισσότερους, καθώς όλοι θυμούνται τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ο Chris φερόταν στη διάσημη τραγουδίστρια.

Η Oprah Winfrey δίνει την… ευχή της στη Rihanna
Η είδηση ότι Rihanna τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown, βρίσκει αντίθετους τους περισσότερους, καθώς όλοι θυμούνται τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ο Chris φερόταν στη διάσημη τραγουδίστρια. Ανάμεσα σε αυτούς όμως δεν ανήκει και η παρουσιάστρια Oprah Winfrey, που σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνάντηση με τη RiRi είχε μάθει όλη την ιστορία του ζευγαριού, καθώς η ποπσταρ της "άνοιξε" την καρδιά της και της εξομολογήθηκε τα πάντα για τον Chris.

«Βρισκόταν ήδη στον δρόμο της συγχώρεσης. Αυτό που μου άρεσε από τη συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν το γεγονός ότι έγινε με ανοιχτή καρδιά. Αισθάνομαι ότι εάν είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να τον βοηθήσει έτσι ώστε να βοηθήσει και αυτός τον εαυτό του, είναι όλα καλά. Δεν έχω λόγο να την κρίνω", δήλωσε η Oprah σχολιάζοντας τη συνέντευξη της τραγουδίστριας και τα "πισωγυρίσματα" του ζευγαριού.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης