Ο Alex Pettyfer θα δώσει ρέστα ως κ. Γκρέι

Ο Alex Pettyfer θα δώσει ρέστα ως κ. Γκρέι

Ο 23χρονος Βρετανός έκλεψε την παράσταση και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων όταν του ζήτησαν να γυρίσει την επίμαχη πρώτη ερωτική σκηνή του βιβλίου.

Ο Alex Pettyfer θα δώσει ρέστα ως κ. Γκρέι
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Universal αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας για τη μεταφορά του πολυσυζητημένου βιβλίου της Ε.Λ.Τζέιμς «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» (Fifty Shades Of Grey), άρχισε και το όργιο φημών για το ποιος θα υποδυθεί τον διάσημο Christian Grey.

Για το ρόλο του φημολογείται ότι είχαν περάσει από καστ μεγάλα «ονόματα» όπως ο Robert Pattinson, ο Ian Somerhalder, ο Jonathan Rhys Meyers, ο Colin Egglesfield και ο Chris Pine, ενώ πολλοί πόνταραν ότι καταλληλότερος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ήταν ο ένας και μοναδικός Ryan Gosling.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ένας 23χρονος Βρετανός ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων όταν του ζήτησαν να γυρίσει την επίμαχη πρώτη ερωτική σκηνή του βιβλίου.

Αν και ακόμα δεν είναι επισήμως γνωστό, όλα δείχνουν ότι ο Alex Pettyfer θα χαραχτεί στις μνήμες των φανατικών αναγνωστριών ως ο υπερσεξουαλικός και μυστήριος κύριος Γκρέι.

Γεννημένος στις 10 Απριλίου του 1990 και παιδί χωρισμένων γονιών, άρχισε να φλερτάρει με τη δημοσιότητα από πολύ μικρός ως μοντέλο παιδικών ρούχων στις εταιρίες M&S και GAP Μεγαλώνοντας συμμετείχε σε διάφορες ταινίες και άρχισε να γίνεται αναγνωρίσιμος μέσα από το Magic Mike όπου υποδύθηκε τον στρίπερ στο πλευρό του Channing Tatum.

Αγαπημένο του χρώμα είναι το πορτοκαλί ενώ αγαπημένος του ηθοποιός ο Al Pacino. Φοβάται τα αεροπλάνα ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν αντιπαθεί το ποδόσφαιρο. Στο σώμα του έχει επτά τατουάζ ενώ τρελαίνεται για σκι, χορό και χόκευ.

Πολλές κοπέλες απογοητεύτηκαν από την επιλογή του Pettyfer, θεωρώντας πως υπήρχαν καταλληλότεροι για τον ρόλο του Γκρέι. Ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι η συγκλονιστική του ερμηνεία, θα καταφέρει να πείσει και την πιο δύσπιστη.. Οψόμεθα...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης