Nina Agdal: Αποκαλυπτική στο σετ του «Entourage»

Η καλλονή και άγγελος της Victoria’s Secret κάνει στην ταινία αυτή το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, κάτι για το οποίο έχει δηλώσει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη

Στο πλατό των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας «Entourage», που γίνονται σε πολυτελές γιοτ στο Μαϊάμι, εθεάθη η 21χρονη Δανέζα Nina Agdal, της οποίας κάποια στιγμή σηκώθηκε το ροζ μπουρνούζι που φορούσε, με αποτέλεσμα να φανεί το μπλε εσώρουχό της. Η καλλονή και άγγελος της Victoria’s Secret κάνει στην ταινία αυτή το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, κάτι για το οποίο έχει δηλώσει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.



Η Agdal, η οποία εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο πλευρό του Max George των «The Wanted», εργάζεται για το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management στην Κοπεγχάγη και φωτογραφίζεται περισσότερο για εσώρουχα και μαγιό.



Το 2012 η Agdal φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated Swimsuit Issue» και έγινε μια από τις αγαπημένες των αντρικών περιοδικών που δεν σταματούν να της κάνουν προτάσεις για να φωτογραφηθεί για αυτά.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr