Ο θάνατος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν...

Λίγες ώρες πριν το θάνατό του είχε στείλει μήνυμα στον φίλο του Ντέιβιντ Μπαρ Κατζ καλώντας τον να δουν μαζί αγώνα μπάσκετ

Λίγες ημέρες από τον τραγικό θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Χόφμαν την τελευταία νύχτα της ζωής του είχε στείλει γραπτό μήνυμα στον στενό φίλο του και σεναριογράφο, Ντέιβιντ Μπαρ Κατζ, ζητώντας του να δουν μαζί τον αγώνα μπάσκετ των Knicks, των οποίων ήταν οπαδός.

«Θέλεις να δούμε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα;», έγραφε στο πρώτο μήνυμα και λίγη ώρα αργότερα έστειλε δεύτερο όπου του διευκρίνιζε την ώρα «γύρω στις 10:15;».

Ωστόσο, ο Κατζ δεν είδε εγκαίρως τα μηνύματα του φίλου του, με αποτέλεσμα αρκετές ώρες αργότερα να του στείλει: «Μόλις τέλειωσα από ένα δείπνο. Που βρίσκεσαι;», χωρίς να λάβει απάντηση.

Όταν, 15 ώρες αργότερα κλήθηκε από την πρώην σύντροφό του να ελέγξει αν ο Χόφμαν ήταν καλά γιατί είχε αργήσει να πάρει τα παιδιά του, ο Κατζ τον βρήκε πεσμένο με μία βελόνα καρφωμένη στο μπράτσο του.

Αν, λοιπόν, ο σεναριογράφος είχε επικοινωνήσει με τον αδικοχαμένο ηθοποιό, μπορεί να τον  είχε αποτρέψει να κάνει τη μοιραία δόση.

Την ίδια ώρα, μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο άνδρες να είναι εραστές και όχι απλοί φίλοι, άνθρωπος του περιβάλλοντος του ηθοποιού θέλησε να προσδιορίσει τη σχέση των Χόφμαν και Κατζ.

«Ήταν αληθινοί, αληθινοί, αληθινοί φίλοι. Τα μηνύματα που έστειλε (στον Κατζ) ήταν απόλυτα λογικά. Ήταν και δύο φανατικοί οπαδοί των Knicks», ανέφερε ο άνδρας.

Την ίδια στιγμή δήλωσε πως όλοι όσοι βρίσκονταν κοντά στον Χόφμαν γνώριζαν ότι ήταν εθισμένος στην ηρωίνη, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν έκανε χρήση μπροστά σε άλλους, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες ότι ο ηθοποιός έπαιρνε ναρκωτικά μπροστά στα παιδιά του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr