Madonna: Μια νίντζα πάνω σε ποδήλατο

Madonna: Μια νίντζα πάνω σε ποδήλατο

Η Madonna επισκέπτεται το γυμναστήριο για να αθληθεί 6 φορές την εβδομάδα και η νέα της εμμονή ονομάζεται Sweat class, ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει χορό και ασκήσεις για κάψιμο λίπους και τόνωση

Madonna: Μια νίντζα πάνω σε ποδήλατο
Μπορεί να έχει αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα αλλά προτιμάει να κυκλοφορεί στο Δυτικό Λος Αντζελες με ένα απλό ποδήλατο. Ο λόγος για την 55χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ Madonna, η οποία εθεάθη ντυμένη σαν νίντζα, για να μην την αναγνωρίσουν, να πηγαίνει με το ποδήλατό της στο γυμναστήριό της, το Hard Candy Fitness Center, που ανήκει στην ίδια.

Κλείσιμο


Η Madonna επισκέπτεται το γυμναστήριο για να αθληθεί 6 φορές την εβδομάδα και η νέα της εμμονή ονομάζεται Sweat class, ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει χορό και ασκήσεις για κάψιμο λίπους και τόνωση. Εκτός από τη συγκεκριμένη γυμναστική η βασίλισσα της ποπ κάνει επίσης pilates και hot γιόγκα.



Tο Hard Candy Fitness είναι μία αλυσίδα από πολυτελή γυμναστήρια με disco αισθητική, τα οποία δημιούργησε η Madonna και οι manager της, Guy Oseary και Mark Mastrov. Το μότο των fitness studio είναι το «Harder is Better» και το όνομά τους είναι εμπνευσμένο από το προσωπικό άλμπουμ της Madonna, «Hard Candy», το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων το 2008, όταν και κυκλοφόρησε.








 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης