Annalynne McCord: Το χαμηλοκάβαλο παντελόνι της

Η 26χρονη εντυπωσιακή ξανθιά από την Ατλάντα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, το 2007, σε 12 επεισόδια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Nip/Tuck». Ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε στην επίσης δημοφιλή σειρά «90210» όπου έπαιξε για 5 χρόνια

Φορώντας ένα μοβ στράπλες τοπ, ένα χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι, όπου αποκάλυπτε το μαύρο εσώρουχό της, και μιλώντας στο iPhone της εμφανίστηκε πρόσφατα η ηθοποιός Annalynne McCord σε παραλία της Καλιφόρνια.



Η 26χρονη εντυπωσιακή ξανθιά από την Ατλάντα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, το 2007, σε 12 επεισόδια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Nip/Tuck». Ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε στην επίσης δημοφιλή σειρά «90210» όπου έπαιξε για 5 χρόνια (από το 2008 μέχρι το 2013) τη Naomi Clark και προτάθηκε για το βραβείο Teen Choice Award.



Στον κινηματογράφο έχει μέχρι σήμερα εμφανιστεί σε 15 ταινίες, μεταξύ αυτών στις «Transporter 2», «Blood Out», «Scorned».

Εκτός από ηθοποιός η McCord είναι γνωστή και για τις φιλανθρωπικές της ασχολίες, έχοντας μάλιστα λάβει το τίτλο «μια από τις πιο δυνατές γυναίκες που ασχολούνται με τη φιλανθρωπία στο Hollywood, οι οποίες αγωνίζονται για αυτά που πιστεύουν».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr