Naomi Campbell: «Θέλω να κάνω παιδί με ή χωρίς άντρα»

Naomi Campbell: «Θέλω να κάνω παιδί με ή χωρίς άντρα»

Θέλω πολύ να γίνω μητέρα. Θέλω ένα παιδί με άντρα ή χωρίς. Θα προσπαθήσω να το αποκτήσω μόνη μου. Είμαι πλέον στην ηλικία που έχω αποφασίσει ότι θέλω να έχω ένα παιδί

Naomi Campbell: «Θέλω να κάνω παιδί με ή χωρίς άντρα»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η 44χρονη Βρετανίδα καλλονή Naomi Campbell, η οποία μίλησε στη σχεδιάστρια μόδας και καλή της φίλη Diane von Furstenberg στο SiriusXM Radio Town Hall και εξέφρασε τη μεγάλη της επιθυμία να γίνει μητέρα.

Κλείσιμο

Η Campbell, η οποία άλλαξε πρόσφατα το στυλ των μαλλιών της υιοθετώντας ένα afro look ανέφερε πώς θα κάνει τα πάντα για να γίνει μητέρα : «Θέλω πολύ να γίνω μητέρα. Θέλω ένα παιδί με άντρα ή χωρίς. Θα προσπαθήσω να το αποκτήσω μόνη μου. Είμαι πλέον στην ηλικία που έχω αποφασίσει ότι θέλω να έχω ένα παιδί».



Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Campbell είχε μιλήσει για τα προβλήματα υπογονιμότητας που είχε και που την εμπόδιζαν να γίνει μητέρα: «Μπήκα σε νοσοκομείο στη Βραζιλία για να μου αφαιρέσουν μια μικρή κύστη. Νόμιζαν ότι είναι κύστη γιατί όταν το άνοιξαν είδαν ότι είναι κάτι άλλο. Για αυτό το λόγο δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Τώρα μπορώ. Αν το θελήσει ο Θεός».   



Η Campbell χώρισε από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, τον 51χρονο Ρώσο επιχειρηματία, Vladislav Doronin, τον προηγούμενο χρόνο και από τότε είναι μόνη.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης