O George Clooney μετακομίζει στο Λονδίνο για χάρη της… Amal Alamuddin

O George Clooney μετακομίζει στο Λονδίνο για χάρη της… Amal Alamuddin

Ο γόης σχεδιάζει να «αγοράσει ένα σπίτι στο Λονδίνο» για να είναι δίπλα της

O George Clooney μετακομίζει στο Λονδίνο για χάρη της… Amal Alamuddin
Η Amal Alamuddin, η δικηγόρος που έχει κλέψει την καρδιά του George Clooney και τον έκανε να πάψει να είναι ο μεγαλύτερο εργένης του Hollywood, φαίνεται ότι τώρα θα τον «κλέψει» και από την Αμερική.

Κλείσιμο

 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο George Clooney σχεδιάζει να μετακομίσει στο Λονδίνο, προκειμένου να είναι δίπλα στην αγαπημένη του.
 


Την ώρα που κατευθυνόταν στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Amal Alamuddin να φοράει ένα πολύ κομψό μοβ σύνολο.
 


Ο πρωταγωνιστής των Monuments Men λέγεται ότι ψάχνει σπίτι στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, όπου και θα στεγάσει τον έρωτά του με την μελαχρινή δικηγόρο.


 
Παρά τη διαφορά 16 χρόνων που έχουν μεταξύ τους, ο 53χρονος αστέρας του Hollywood φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος με την έκβαση της σχέσης του με την 36χρονη δικηγόρο.
 


Πηγή δήλωσε στη New York Post: «Η Amal θέλει να συνεχίσει το έργο της και ο George είναι πολύ υποστηρικτικός και περήφανος για την καριέρα της. Σύντομα θα πάει στο Λονδίνο και θα ψάξουν για ένα νέο σπίτι μαζί».


 
Μάλιστα, τα δημοσιεύματα γράφουν και ότι ετοιμάζουν έναν γάμο στην έπαυλη του Clooney στην Ιταλία, όπου «θα δώσουν το παρών μόνο φίλοι και οικογένεια».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης