Τζόνα Χιλ: «Αυτό που είπα ήταν απαίσιο!»

Ο συμπρωταγωνιστής του Ντι Κάπριο στον «Λύκο της Wall Steet» ζήτησε συγγνώμη σε όσους αισθάνθηκαν ότι προσβλήθηκαν, μετά από φραστική επίθεση που έκανε σε paparazi, που χαρακτηρίστηκε από τα διεθνή Μέσα ως «ομοφοβική»


Μία δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο ηθοποιός Τζόνα Χιλ, ο συμπρωταγωνιστής του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Λύκο της Wall Steet» και υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ, σε όσους αισθάνθηκαν ότι προσβλήθηκαν, μετά από φραστική επίθεση που έκανε σε παπαράτσι, που χαρακτηρίστηκε από τα διεθνή Μέσα ως «ομοφοβική».

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σαββατοκύρικο, όταν ένας φωτογράφος που ακολουθούσε για ώρες τον ηθοποιό, σχολίασε το φλοράλ σορτς που φορούσε: «Μου αρέσουν τα σορτς αδερφέ, είναι σέξι» του φώναξε ο παπαράτσι με τον ηθοποιό να του απαντά έχοντας χάσει εμφανώς την ψυχραιμία του «Ρούφα το π... μου! Γ%4%$$».

Το video προβλήθηκε στο δίκτυο TMZ και στο κείμενο που το συνόδευσε, χαρακτηρίστηκε το σχόλιο του  ηθοποιού, ως ομοφοβικό. Ο Τζόνα Χιλ, καλεσμένος στο ραδιοφωνικό show του Χάουαρντ Στερν αλλά και στην τηλεοπτική εκπομπή «Τhe tonight show» του Τζίμι Φάλον, ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη, λέγοντας : «Αυτό που είπα ήταν αηδιαστικό και το είπα σε μία κακή στιγμή!».

Περιγράφοντας στη συνέχεια το περιστατικό: «Αυτό που είδατε ήταν ένα video 40 δευτερολέπτων. Αυτό το άτομο με ακολουθούσε όλη μέρα, έλεγα προσβλητικά πράγματα για την οικογένεια μου, για την προσωπικότητα που και εγώ έπαιξα το παιχνίδι του με το να χάσω την ψυχραιμία μου και να πω αυτή την αηδιαστική λέξη, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει αυτό που αισθάνομαι για αυτή την ομάδα ανθρώπων» δήλωσε ο Χιλ στον ραδιοφωνικό παραγωγό Στερν. «Μεγάλωσα με γκέι άτομα μέσα στην οικογένεια. Και φεύγω από εδώ απόψε για να περάσω την ημέρα μου με έναν από τους συνεργάτες που και καλό μου φίλο που είναι γκέι και σύντομα θα παντρευτεί» είπε, θέλοντας να τονίσει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. «Είμαι καλός στο να κάνω ταινίες, όχι στο να είμαι διάσημος. Εαν μου φωνάζεις ότι είμαι άσχημος, λες για την οικογένεια που ότι είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και μανιακοί, ναι θα χάσω την ψυχραιμία μου!» κατέληξε.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr