Josh Hutcherson για το γυμνό της Jennifer Lawrence: «Είναι απαίσιο αυτό που συνέβη»

Josh Hutcherson για το γυμνό της Jennifer Lawrence: «Είναι απαίσιο αυτό που συνέβη»

Την υποστηρίξη του στην καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Hunger Games», Jennnifer Lawrence, εξέφρασε ο ηθοποιός, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Josh Hutcherson για το γυμνό της Jennifer Lawrence: «Είναι απαίσιο αυτό που συνέβη»
Ενοχλημένος με το «γυμνό σκάνδαλο του Χόλιγουντ» φαίνεται να είναι ο ηθοποιός Josh Hutcherson που βρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, για την προώθηση της νέας του ταινίας «Escobar: Paradise Lost». Θέλοντας να υποστηρίξει την καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Hunger Games», Jennnifer Lawrence, ο ηθοποιός, εξέφρασε την απόστροφη του στο φαινόμενο της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής. «Είναι απαίσιο (αυτό που συνέβη). Δεν έχω μιλήσει στην Jeniffer από τότε που έγινε, αλλά -ως προς την αντίδραση του Twitter και των Μέσων- είναι πραγματικά απαίσιο αυτό που έγινε» είπε.

Και συνέχισε: «Είμαστε ηθοποιοί γιατί αυτό θέλουμε να κάνουμε. Παίζω από τα 9 μου χρόνια γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, είναι κάτι στο οποίο είμαι καλός και αυτό αγαπώ να κάνω. Δεν σημαίνει ότι θέλω να είμαι στο επίκεντρο της προσοχής. Δεν θέλω να παραβιάζεται η προσωπική μου ζωή ή να υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την προσωπική μου ζωή. Ειδικά όταν κάποιοι λένε" Ωραία, τότε δεν έπρεπε να γίνεις ηθοποιός"...Άστο! Δεν το διάλεξα όλο αυτό. Επέλεξα να είμαι ηθοποιός. Ήμουν 9 χρονών. Νομίζετε ότι ένα 9χρονο παιδί είναι ικανό να σκεφτεί ένα δημόσιο σκάνδαλο. Το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω ταινίες!».

Κλείσιμο
Πέρισυ τον Νοέμβριο ο Josh Hutcherson, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Out» είχε μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. «Θα κατέτασσα των εαυτό μου, στους "περισσότερο straight". Ίσως τώρα να μπορώ να δηλώσω 100% straight. Αλλά ποιος ξέρει; Ίσως σε έναν χρόνο, να συναντήσω ένα αγόρι και να πω "Ουάου, με ελκύει αυτό το άτομο"» είχε δηλώσει. Μάλιστα, ο ίδιος είχε πέσει θύμα χάκερ, και μία γυμνή selfie του έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης