Αγνώριστος έγινε ο μικρός πρωταγωνιστής της «Έκτης Αίσθησης»

Αγνώριστος έγινε ο μικρός πρωταγωνιστής της «Έκτης Αίσθησης»

Μη κολακευτικά σχόλια στα social media για την εμφάνισή του

Αγνώριστος έγινε ο μικρός πρωταγωνιστής της «Έκτης Αίσθησης»
Μεγάλωσε ο Haley Joel Osment και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το γλυκό παιδάκι, που έγινε διάσημο το 1999 για τον ρόλο του στο θρίλερ «Έκτη Αίσθηση», όπου... έβλεπε νεκρούς ανθρώπους.

Κλείσιμο


Χθες το βράδυ, ο Osment έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Entourage» στο Los Angeles, όπου εμφανίστηκε στρουμπουλός, ξυρισμένος και με χωρίστρα στα μαλλιά του. 



Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του 27χρονου ηθοποιού έδωσε τροφή για σχόλια στα social media. Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζεται η εμφάνιση του Osment, καθώς πέρυσι τον Σεπτέμβριο μια φωτογραφία του νεαρού, ντυμένου ως ναζί, είχε αποσπάσει αρκετά σχόλια στο Twitter. Ο Osment, πάντως, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα μη κολακευτικά σχόλια που συγκεντρώνει, καθώς όπως λέει «είναι κάπως αστεία».



Ο 27χρονος,  έγινε διάσημος, όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Bruce Willis στο ρόλο του Cole Sear στην «Έκτη Αίσθηση». Για τον ρόλο αυτόν, μάλιστα, είχε προταθεί για βραβείο Όσκαρ, σε ηλικία, μόλις 12 ετών. Ο Osment, μετά την τεράστια επιτυχία του 1999, έκανε ένα διάλειμμα από τον φανταχτερό κόσμο του Χόλιγουντ και επέστρεψε, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης