Η πρωταγωνίστρια του Glee, Νταϊάνα Άγκρον, γίνεται λεσβία στο Bare

Η πρωταγωνίστρια του Glee, Νταϊάνα Άγκρον, γίνεται λεσβία στο Bare

Στην ταινία Bare, η 29χρονη ηθοποιός εξερευνά την σεξουαλικότητά της στο πλευρό μιας μεγαλύτερης γυναίκας

Η πρωταγωνίστρια του Glee, Νταϊάνα Άγκρον, γίνεται λεσβία στο Bare
Η όμορφη πρωταγωνίστρια της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς, Glee, Νταϊάνα Άγκρον, αφήνει κατά μέρος τις ανέμελες περιπέτειες της εφηβικής ηλικίας και καλείται να εξερευνήσει την σεξουαλικότητά της, δίπλα σε μια μεγαλύτερη γυναίκα, που υποδύεται η ηθοποιός, Παζ ντε λα Χουέρτα.

Κλείσιμο


Όλα αυτά συμβαίνουν στην νέα ταινία Bare, που παρουσιάστηκε στο Tribeca Film Festival και στην οποία οι πιστοί θαυμαστές της νεαρής ηθοποιού θα την δουν για πρώτη φορά γυμνή. Στο Bare η 29χρονη πρωταγωνίστρια του Glee υποδύεται την Σάρα Μπάρτον, μια κοπέλα που ζει στην Νεβάδα και εργάζεται σε ένα παντοπωλείο. Η Σάρα θα δει την ζωή της να αλλάζει όταν στην πόλη φθάνει μια μεγαλύτερη γυναίκα, την οποία υποδύεται η Παζ ντε λα Χουέρτα, στο πλευρό της οποίας θα αρχίσει να ζει έναν παθιασμένο έρωτα, αλλά και την «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, που εμπεριέχει ναρκωτικά και μεταφυσικές εμπειρίες.



Το σενάριο και την σκηνοθεσία της νέας ταινίας Bare υπογράφει η Natalia Leite και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Οκτωβρίου.



Δεν θα είναι η πρώτη φορά που στο πανί του κινηματογράφου θα ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά δύο γυναίκες, αφού στο παρελθόν γνωστές πρωταγωνίστριες, όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Μέγκαν Φοξ, έχουν παίξει σε παρόμοιους ρόλους με επιτυχία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης