«Άπειρος στο sex» ο George Clooney!

«Άπειρος στο sex» ο George Clooney!

Τι κι αν είναι ο μεγάλος γόης του Hollywood, τι κι αν στο πέρασμά του οι γυναίκες παθαίνουν παραλήρημα, φαίνεται πως η Ιταλίδα συμπρωταγωνίστρια του George Clooney, Violente Placido, έχει αντίθετη άποψη αφού χαρακτηρίζει τον γοητευτικό George …«άπειρο στο sex»...

«Άπειρος στο sex» ο George Clooney!
Τι κι αν είναι ο μεγάλος γόης του Hollywood, τι κι αν στο πέρασμά του οι γυναίκες παθαίνουν παραλήρημα, φαίνεται πως η Ιταλίδα συμπρωταγωνίστρια του George Clooney, Violente Placido, έχει αντίθετη άποψη αφού χαρακτηρίζει τον γοητευτικό George …«άπειρο στο sex».  Η ίδια το διαπίστωσε όταν χρειάστηκε να γυρίσει με τον Clooney μερικές προκλητικές σεξουαλικές σκηνές.

«Ένιωσα πως ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει! Πως δεν ήταν έμπειρος» δήλωσε η ίδια σε αμερικανικό περιοδικό. Η Violente που υποδυόταν μια πόρνη εξήγησε ότι ο διάσημος σταρ αγχωνόταν πολύ κάθε φορά που έπρεπε να γυρίσει μια καυτή ερωτική σκηνή με τον 49χρονο ηθοποιό.

Κλείσιμο
Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν του ζήτησε να την εμπιστευτεί: «έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να φαίνεται φυσικό και να αφήσουμε να μιλήσουν τα σώματα μας, γιατί ήταν το βασικό σημείο του έργου αυτό».

Στο τέλος όμως, το αποτέλεσμα την δικαίωσε αφού όπως η ίδια παραδέχτηκε: «όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη αναστατώθηκα πολύ περισσότερο απ΄ότι όταν γυρίζαμε τις σκηνές μαζί. Είπα: wow!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης