Η Eva Longoria παρουσιάστρια των ευρωπαϊκών βραβείων του MTV

Sτις 7 Νοεμβρίου θα απονεμηθούν στην Μαδρίτη τα MTV European Music Awards με παρουσιάστρια τη sexy «νοικοκυρά σε απόγνωση» Eva Longoria.

Σε ακριβώς έναν μήνα από σήμερα, στις 7 Νοεμβρίου, θα απονεμηθούν στην Μαδρίτη τα MTV European Music Awards με παρουσιάστρια τη sexy «νοικοκυρά σε απόγνωση» Eva Longoria.

Η πάντα εκκεντρική Lady Gaga και η μέλλουσα νυφούλα Katy Perry συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες αφού είναι προτεινόμενες σε 5 κατηγορίες η κάθε μια, και ακολουθούν ο Usher με τον 16χρονο «προστατευόμενο» του Justin Bieber, ο οποίος έχει τα περισσότερα views στο youtube από κάθε άλλο καλλιτέχνη, με 3 υποψηφιότητες.

Επίσης υποψήφιοι σε διάφορες κατηγορίες είναι ο Bon Jovi, οι Kings of Leon, οι Muse, η Miley –Hannah Montana- Cyrus, η Kesha και άλλοι, ενώ το ντουέτο της Rihanna με τον Eminem «Love The Way You Lie» φιγουράρει σε 4 κατηγορίες για βραβείο Best Song, Best Male Act, Best Hip Hop και φυσικά Best Video με ένα κλιπ που έκανε τους fan της Megan Fox, και όχι μόνο, να χαμογελάσουν από ενθουσιασμό.

Ζωντανά στην σκηνή θα εμφανιστούν οι Katy Perry, Linkin Park, Kings of Leon, Kesha και ο Kid Rock, ενώ νέα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Για την Ελλάδα, υποψηφιότητα για βραβείο Best European Act διεκδικούν ο Σάκης Ρουβάς, οι Μέλισσες, ο Μύρωνας Στρατής , οι Stavento και οι Vegas.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr