Πέρα από τα βραβεία αυτά καθεαυτά, η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών σχολιάστηκε εξίσου και για το «κόκκινο χαλί» της, καθώς σταρ «πρώτης γραμμής» παρήλασαν μπροστά στα φλας των φωτογράφων.
Κατά γενική ομολογία, την παράσταση έκλεψε η Lady Gaga με μια εντυπωσιακότατη γαλάζια τουαλέτα του οίκου Valentino, παπούτσια Giuseppe Zanotti και διαμαντένια κοσμήματα. Βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα φυσικά, η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με μια γαλάζια απόχρωση και στα ξανθά της μαλλιά.
Υπολογίζεται πως τα διαμαντένια κοσμήματα που φορούσε κόστιζαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, καθώς το κολιέ ήταν Aurora από Tiffany's με περισσότερα από 300 διαμάντια ανυπολόγιστης αξίας, τα σκουλαρίκια κόσιζαν 115.000 δολάρια, ενώ τα τρία της βραχιόλια ήταν αξίας 145.000, 45.000 και 130.000 αντίστοιχα.
Στις καλοντυμένες «κατατάσσονται» ακόμα η Έιμι Άνταμς, με φόρεμα Veronica Lake
Κλείσιμο
Η Rachel Brosnahan
Η Halle Berry με Zuhair Murad
Η Penelope Cruz με Ralph and Russo
Εντυπωσιακότατο το ζεύγος Bradley Cooper και Irina Shayk
Η πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου Rachel Weisz
Η Julia Roberts με ένα «ιδιόμορφο» παντελόνι
«Βραβείο κακοντυμένης» για την Αν Χάθαγουέι, που δεν τα κατάφερε με το άνιμαλ πριντ
Στα... χνάρια της και η Χάιντι Κλουμ, καθώς το φόρεμα με τα λουλούδια χαρακτηρίστηκε «αποτυχία»
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής