Τσακώθηκε με τον πατέρα της για τις λεσβιακές σκηνές

Τσακώθηκε με τον πατέρα της για τις λεσβιακές σκηνές

Έξαλλος ο γιατρός πατέρας της, της έκοψε την καλημέρα…

Τσακώθηκε με τον πατέρα της για τις λεσβιακές σκηνές
Της κόπηκε ο ενθουσιασμός της Natalie Portman για τη νέα της ταινία… και αιτία ήταν η αντίδραση του πατέρα της για τις ερωτικές σκηνές.

Ο Avner Hershlag, ισραηλινός γιατρός και μπαμπάς της διάσημης σταρ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τις λεσβιακές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί η κόρη του στην ταινία Μάυρος Κύκνος. Το αποτέλεσμα είναι οι δυο τους να μη μιλιούνται καθόλου. Η 29χρονη Portman έχει στο παρελθόν απορρίψει αρκετούς ρόλους λόγω τολμηρών σκηνών, όπως τη Λολίτα, αλλά στον Μαύρο Κύκνο δε μπόρεσε να αντισταθεί…

Κλείσιμο
Σύμφωνα με φίλους της, η ηθοποιός είναι πολύ σεμνή και συντηρητική και η επιρροή του πατέρα της πάνω της είναι πολύ ισχυρή.

Στην ταινία, η Natalie Portman υποδύεται τη Νίνα, μία μπαλαρίνα που επιλέγεται για να πρωταγωνιστήσει στη Λίμνη των Κύκνων που ανεβαίνει σε παράσταση στη Ν. Υόρκη. Η ταινία θα είναι θρίλερ και ασχολείται με τον ανταγωνισμό μεταξύ δύο χορευτριών. Την αντίπαλο της Portman υποδύεται η ηθοποιός Mila Kunis και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μία περίεργη ερωτική σχέση.

Το φιλί....



Το trailer της ταινίας...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης