Με προσεκτικές κινήσεις και έχοντας λάβει όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί εντάσσουν στην παραγωγή όλα όσα «πάγωσαν» λόγω πανδημίας εδώ και μερικές εβδομάδες.
Ο Alpha σε πρώτη φάση, την επόμενη εβδομάδα επαναφέρει δύο εκπομπές στο prime time. Τα «Μεσάνυχτα» με τηνΕλεονώρα Μελέτη και το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Οι δύο κυρίες επιστρέφουν στον κανονικό ρυθμό των εκπομπών τους, η πρώτη με συνεντεύξεις προσώπων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, ενώ η δεύτερη συνεχίζει την εξιχνίαση εξαφάνισης προσώπων.
Από τις 15 Μαΐου επιστρέφει στην παραγωγή, δηλαδή ξεκινά και πάλι γυρίσματα η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη«Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι». Ηδη έχουν γυριστεί περίπου δεκαπέντε επεισόδια και αναμένεται να γυριστούν άλλα τόσα προκειμένου να αρχίσει να προβάλλεται στα τέλη Μαΐου στην ζώνη off peak.
Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι αποφάσεις για την επιστροφή της μυθοπλασίας του καναλιού στην παραγωγή.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.