Τι φόρεσε ο Νίκος Κοκλώνης στο 3o επεισόδιο του J2US

Τι φόρεσε ο Νίκος Κοκλώνης στο 3o επεισόδιο του J2US

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζονται. Αυτή τη φορά με…

ΝΙΚΟΣ-J2US-E03-LOOK-ANALYSIS-d_2
Ο Νίκος Κοκλώνης με την ομάδα του ετοίμασε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση για το 3ο επεισόδιο του μουσικού show που προβάλλεται από τη συχνότητα του OPEN.

J2US E03

Ο Νίκος Κοκλώνης ανήκει στους παρουσιαστές που μπορούν να αιφνιδιάζουν και να εντυπωσιάζουν με το look τους, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθούν πολύ, να τολμούν ή να υπερβάλουν. Έτσι και στο 3ο επεισόδιο του J2US το μαύρο κοστούμι φορεμένο με ένα απλό μαύρο t-shirt, ήταν μια διαφορετική άποψη για βραδινό σόου, που έδενε τέλεια με το half kilt jacket του οίκου Alexander McQueen.
Κλείσιμο
ΝΙΚΟΣ-J2US-E03-LOOK-ANALYSIS-b
Η εκπληκτική δημιουργικότητα του Alexander McQueen, του γιου ενός οδηγού ταξί, που μεγάλωσε στο East End και εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 του, για να γίνει μαθητευόμενος στα ραφεία της Savile Row στο Mayfair, αποτυπώνεται άψογα σε αυτό το σακάκι επιλογή του δημοφιλούς παρουσιαστή. Το look του ολοκληρώθηκε, με τα συγκλονιστικά chunky ankle boots που σχεδίασε η Sarah Barton για τον οίκο Alexander McQueen από λευκό καμβά και καουτσούκ.
ΝΙΚΟΣ-J2US-E03-LOOK-ANALYSIS-e

Ο Νίκος Κοκλώνης σε συνεργασία με τους έμπειρους στιλίστες του, Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Γκοτζαμανίδη, έκανε μια εμφάνιση που ανεβάζει τα standards των μεγάλων τηλεοπτικών βραδινών show της Ελλάδας, σε επίπεδα διεθνών fashion shows. Το grooming του παρουσιαστή επιμελήθηκε η Κική Αϊβάζη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης