MasterChef: Ο Σταύρος θέλει να γίνει καναλάρχης – Πεθύμησε τη Βέφα Αλεξιάδου

MasterChef: Ο Σταύρος θέλει να γίνει καναλάρχης – Πεθύμησε τη Βέφα Αλεξιάδου

«Βέφα Αλεξιάδου και ξερό ψωμί. Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές» είπε ο διαγωνιζόμενος για την αγαπημένη τηλεοπτική μαγείρισσα

stavros_varthalitis
Η «Silver Award Week» ξεκίνησε σήμερα για τους παίκτες του MasterChef 4 οι οποίοι ρωτήθηκαν από τους κριτές τι θα κάνουν αν κερδίσουν το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης  αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να κάνει ένα κανάλι μαγειρικής, όπου δεν θα μαγειρεύει ο ίδιος αλλά κάποιοι φίλοι του, και έχει σκεφτεί βεβαίως και το concept.

Λίγο μετά, ο Σωτήρης Κοντιζάς, θέλοντας να υποδεχτεί τους τρεις επίτιμους καλεσμένους chefs Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά, ζήτησε από τους διαγωνιζόμενους να μαντέψουν: «Ποιος θα είναι μαζί μας όλη την εβδομάδα και ποιος θα κρίνει μαζί μας ολονών τις προσπάθειες;». Τότε ο Σταύρος ρίσκαρε και είπε: «Η Βέφα;». Οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε γέλια, αλλά ο ίδιος ήταν αποθεωτικός μπροστά στην κάμερα για την αγαπημένη μαγείρισσα του «Πρωινού Καφέ» (και όχι μόνο): «Βέφα Αλεξιάδου και ξερό ψωμί. Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Να ‘ναι καλά εκεί που είναι!» είπε.


«Θέλει να κερδίσει τα χρήματα για να ‘’σπρώξει’’ το κανάλι του. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να μην τα κερδίσει!» σχολίασε γελώντας ο Σωτήρης Κοντιζάς.


Silver Award Week | Τι θα κάνουν οι παίκτες αν κερδίσουν το έπαθλο των 10.000 ευρώ! | MasterChef 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης