Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Κατερίνα Πίπερη μίλησε ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του. «Είχα τέσσερις γυναίκες στη ζωή μου και τις παντρεύτηκα όλες. Α, και μια γκόμενα. Πέντε σύνολο. Η τρίτη σύζυγος μού έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Μάλιστα λέει ότι έφυγε ο Φωκάς και δεν μας έδωσε φράγκο. Τα είχε πάρει όλα. Μισό εκατομμύριο δολάρια. Για εμένα είναι πολλά, για τον Λάτση μπορεί να μην είναι τίποτα» ανέφερε ο ίδιος, εξηγώντας ότι δεν υπήρξε πιστός στις σχέσεις του: «Άγιος δεν ήμουν. Εξομολογήθηκα μάλιστα και στον παπά ότι αμάρτησα και μου είπε: “Ούτε ο Αδάμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί!”». Αναφερόμενος επιπλέον στο γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ πατέρας στη ζωή του, τόνισε: «Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά. Σε έναν κόσμο που δεν εγκρίνω, δεν έχω το δικαίωμα να κάνω παιδιά χωρίς να τα ρωτήσω».
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.