O Σταύρος Βαρθαλίτης είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς είναι ο νέος Έλληνας MasterChef. Μετά από μήνες εγκλεισμού στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής ο νεαρός σεφ έκανε την πρώτη του έξοδο. Γιόρτασε τη νίκη του, με τον κολλητό του Σταυρή Γεωργίου, με την οικογένειά του, με φίλους του και με καλό φαγητό.
Αν και ο νικητής του MasterChefανήκε στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη εκείνος πήγε για φαγητό στο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά στον Κεραμεικό.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του ο νικητής του MasterChef
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.