STAR: Υψηλή τηλεθέαση για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

Στο 14,1% ο γενικός μέσος όρος - Ανάλογα ποσοστά και στο νεανικό κοινό - Η Ελένη Τσαγκά και το επιτελείο του δελτίου στηρίζονται στη «συνταγή» της συνέπειας, της αντικειμενικότητας και της διάρκειας

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης «κτύπησε» το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά.

Ο γενικός μέσος όρος τηλεθέασης το τελευταίο διάστημα ανήλθε στο 14,1%. Ανάλογο είναι το ποσοστό στο νεανικό κοινό, αγγίζοντας το 13,94%  ενώ πολλές φορές κινείται κοντά στον αντίστοιχο  μέσο όρο του βραδινού δελτίου ειδήσεων του καναλιού

Το μεσημεριανό δελτίο του Star με την Ελένη Τσαγκά κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού κατά την περίοδο της καραντίνας, αλλά και μετέπειτα, καλύπτοντας σφαιρικά το θέμα της πανδημίας που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός. Κατά την περίοδο της καραντίνας, όταν το ενδιαφέρον του κοινού ήταν στα ύψη, τα ποσοστά τηλεθέασης του δελτίου άγγιζαν ακόμη και το 18 με 20%.

Το 14,1% είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό, καθώς το δελτίο «κληρονομεί» χαμηλή τηλεθέαση από τις προηγούμενες εκπομπές, ενώ τα ανταγωνιστικά κανάλια έχουν ήδη προβάλει το ενημερωτικό δελτίο τους. Παρόλα αυτά, η Ελένη Τσαγκά και το επιτελείο που καλύπτει το μεσημεριανό του Star, καταφέρνει να αυξήσει τα ποσοστά, ακολουθώντας τη «συνταγή» της συνέπειας, της αντικειμενικότητας και της διάρκειας. Η διαφορά φάνηκε όταν σταμάτησε για καλοκαίρι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που χωρίς αμφιβολία κυριαρχούσε στην μεσημεριανή ζώνη και ήταν ο βασικός ανταγωνιστής του δελτίου ειδήσεων. 



Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Ισραήλ: Νέο ρεκόρ επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε ένα 24ωρο

La Liga, Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Μία νίκη... από το 34ο η «Βασίλισσα»

Κορωνοϊός - Βολιβία: Η υπουργός Εξωτερικών το έκτο μέλος της κυβέρνησης που μολύνεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr