Τίφανι Χάντις: Η πολύμηνη περιπέτεια με τον COVID-19 - Έκανε 12 τεστ ανίχνευσης, όταν βγήκε θετική

Η 40χρονη Αμερικανίδα κωμικός ήταν ασυμπτωματική φορέας στον θανατηφόρο ιό

Στην περιπέτειά της με την COVID-19 αναφέρθηκε η Τίφανι Χάντις μιλώντας με τον Δρ. Άντονι Φάουτσι σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο YouTube.

Όπως είπε η ίδια έκανε 12 φορές το τεστ για να δει εάν είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ έκανε και τεστ αντισωμάτων.
«Δούλευα σε μια ταινία και κάποιος από τους εργαζόμενους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό» εξήγησε η Τίφανι Χάντις. «Δεν ήμουν σε άμεση επαφή μαζί του, αλλά μας έστειλαν όλους σπίτι, σταματήσαμε την ταινία. Πρότειναν να πάω να κάνω το τεστ. Το έκανα, πήρα τα αποτελέσματα σε δύο μέρες, είπαν ότι δεν είχα τον κορωνοϊό».

Ωστόσο, ένας φίλος της που είχε συναντήσει μια εβδομάδα πριν, ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα δεύτερο τεστ.
«Δεν είχα συμπτώματα ή οτιδήποτε, όμως τελικά είχα μολυνθεί από τον ιό» αποκάλυψε. Αποφάσισε να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι της, μαζί με τα σκυλιά της, και όταν υποβλήθηκε ξανά στο τεστ, ήταν αρνητικό. 

«Μετά έκανα τεστ για αντισώματα και μου είπαν ότι είχα αντισώματα. Αυτό ήταν πριν από τρεις μήνες» περιγράφει η ίδια, μιλώντας στον Δρ. Άντονι Φάουτσι . Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι μέχρι τώρα έχει υποβληθεί συνολικά δώδεκα φορές σε τεστ για τον κορωνοϊό.



«Έχω κάνει ξανά τεστ, βγήκε αρνητικό, και μετά έκανα ξανά για αντισώματα και μου είπαν ότι δεν έχω αντισώματα. Νομίζω μάλλον ότι είμαι υπεράνθρωπος» κατέληξε.

Ο διευθυντής πάντως, του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ, την επιβράβευσε για την αντίδρασή της να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι, μόλις ανακάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είχες την κοινωνική ευθύνη να μην μεταδίδεις τον ιό. Να είσαι μέρος της λύσης, όχι το πρόβλημα» εξήγησε ο Δρ. Άντονι Φάουτσι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέπε!

Κουρτς: «Δεν μπορούμε να δεχόμαστε άλλο τη συμπεριφορά του Ερντογάν»

ΝΔ για Big Brother: Η Κυβέρνηση επέδειξε αντανακλαστικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr