Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον άγριο τσακωμό του με την Υρώ Μανέ όταν έπαιζαν μαζί στο θέατρο «Αποθήκη», στο «Σεσουάρ για Δολοφόνους».
«Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα ‘’Εγκλήματα’’ και συνεργαστήκαμε στο θέατρο ‘’Αποθήκη’’. Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή» ανέφερε.
Και συνέχισε: «Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί…Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…».
Ασφαλίζουμε το νέο μας σπίτι με τους καλύτερους όρους επιλέγοντας εμείς την ασφαλιστική μας εταιρεία, καθώς αυτό που απαιτείται από την Τράπεζα είναι ένα συμβόλαιο με τις απαραίτητες καλύψεις.
Η εταιρεία πρωτοπορεί στην εφαρμοσμένη τεχνολογία του Agentic AI με τη δημιουργία αυτόνομων ψηφιακών "πρακτόρων" (agents) που θέτουν στόχους, μαθαίνουν, προσαρμόζονται και συνεργάζονται με ανθρώπους
Στην αιχμή της πρωτοπορίας και με ηγετική θέση στον χώρο της αυτοκίνησης για περισσότερα από 60 χρόνια, η Avis πραγματοποιεί σημαντικά βήματα ψηφιακού μετασχηματισμού, έχοντας υιοθετήσει μια digital φιλοσοφία που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο