HΕυρυδίκη Παπαδοπούλου στο σημερινό επεισόδιο τουMy Style Rocks ένιωσε αδικημένη απο τις συμπαίκτριές της και ξέσπασε σε κλάματα όταν βρέθηκε απέναντι από τους κριτές. Το κόνσεπτ και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει δεν άρεσαν με αποτέλεσμα να πάρει χαμηλή βαθμολογία.
«Νομίζω ότι με αδικούν πάρα πολύ. Δεν είμαι φορτισμένη είμαι πάρα πολύ καλά αλλά έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και χθες προσπάθησα πάρα πολύ. Ένιωσα αδικία», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του ριάλιτι μόδας. Τότε, ο Χάρης Χριστόπουλος της είπε μεταξύ άλλων: «Δεν χρειάζεται να κλαις, δεν έχεις ανάγκη τη βαθμολογία. Εμένα ξέρεις πόσες φορές με έχουν αδικήσει;».
Όταν η συζήτηση για τις απάτες στο διαδίκτυο φτάνει να αποτελεί ρουτίνα στα βραδινά δελτία των ειδήσεων, σημαίνει ότι δεν μιλάμε για πρόβλημα, αλλά για… πανδημία!