Eίναι το οικονομικό δίχτυ που μας προστατεύει από τις πλημμύρες και τις φωτιές αλλά και ένας σημαντικός σύμμαχος για την προσαρμογή μας στις νέες κλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.
Η πρώτη συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»
Η πρώτη συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»
Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχει πρεμιέρα απόψε στις 21.00
Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στον Alpha. Ο Έκτορας Μποτρίνι έρχεται για να βάλει τάξη σε όσα εστιατόρια (και εστιάτορες) το χρειάζονται. Σήμερα, θα έρθει αντιμέτωπος με την ελληνοαμερικανίδα Τζάνις, η οποία έγινε ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πόρτο Ράφτη, επειδή απλά αγαπά τη φιλοξενία! Μαζί με την κόρη της Ναταλία προσπαθούν να δουλέψουν το ψητοπωλείο, αγνοώντας όλους τους βασικούς κανόνες της εστίασης, της μαγειρικής και της επιχειρηματικότητας.
Αυτή είναι η συνταγή που μαθαίνει ο Έκτορας στο προσωπικό του πρώτου εστιατορίου που επισκέπτεται:
Kεφτεδάκια με Δεντρολίβανο
Υλικά
· 300 γρ. κιμά βοδινό
· 300 γρ. κιμά από μοσχαράκι γάλακτος
· Αλάτι
· Πιπέρι
· Πεπεροντσίνο
· Λίγη φρυγανιά τριμμένη
· 2 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο
· 1 ματσάκι μαϊντανό
· Κλωναράκια από δεντρολίβανο
Αυτή είναι η συνταγή που μαθαίνει ο Έκτορας στο προσωπικό του πρώτου εστιατορίου που επισκέπτεται:
Kεφτεδάκια με Δεντρολίβανο
Υλικά
· 300 γρ. κιμά βοδινό
· 300 γρ. κιμά από μοσχαράκι γάλακτος
· Αλάτι
· Πιπέρι
· Πεπεροντσίνο
· Λίγη φρυγανιά τριμμένη
· 2 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο
· 1 ματσάκι μαϊντανό
· Κλωναράκια από δεντρολίβανο
· Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, κάνουμε μπαλάκια και σε κάθε μπαλάκι καρφώνουμε μέσα ένα κλωναράκι από δεντρολίβανο. Ζεσταίνουμε το λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε όρθια ώστε να μείνει το κλωναράκι προς τα πάνω. Πρέπει να μείνουν αρκετά ζουμερά και με κρούστα γύρω γύρω. Δεν τα γυρίζουμε.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, κάνουμε μπαλάκια και σε κάθε μπαλάκι καρφώνουμε μέσα ένα κλωναράκι από δεντρολίβανο. Ζεσταίνουμε το λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε όρθια ώστε να μείνει το κλωναράκι προς τα πάνω. Πρέπει να μείνουν αρκετά ζουμερά και με κρούστα γύρω γύρω. Δεν τα γυρίζουμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα