Με αφορμή το ροζ βίντεο που διέρρευσε με πρωταγωνίστρια την παίκτρια του «Big Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, η Αννίτα Πάνιαμίλησε πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της «Αννίτα κοίτα» για ένα παλαιότερο ακατάλληλο βίντεο όπου υποτίθεται εμφανιζόταν η ίδια γυμνή.
«Αυτό το έργο το ξέρω εγώ» ανέφερε η ίδια, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της. «Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα ‘’Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι’’ και κυκλοφορούσε ένα βίvτεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίvτεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα. Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει…Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς…».
Και συνέχισε: «Συνέχεια έβλεπα το ροζ βίvτεο με την Πάνια και την Τσίλα που είναι γυμvές και το έπαιζαν όλα τα sites. Πήγαινα στο κανάλι με κοιτούσαν περίεργα οι συνεργάτες μου, έλεγα κι εγώ: ‘’Τι έχουν πάθει αυτοί;’’. Από την πλευρά μου δεν υπήρχε αυτό το βίvτεο και δεν με ένοιαζε κιόλας… Απλώς έβρισκα γελοίο αυτό της αναπαραγωγής».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.