Το νέο συνδυαστικό πακέτο της Protergia προσφέρει χαμηλές και σταθερές τιμές για 12 μήνες στην ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο εταιρειών με μικρή ισχύ και καταναλώσεις.
«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει με τον Αργύρη Αγγέλου στην πανέμορφη Κύθνο
«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει με τον Αργύρη Αγγέλου στην πανέμορφη Κύθνο
Την ερχόμενη Κυριακή, 4 Οκτωβρίου στις 20:00 στο OPEN
Στο «My Greece» η Δέσποινα Βανδή μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου. Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα.
Αυτή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Δέσποινα αναλαμβάνει να ξεναγήσει τον Αργύρη Αγγέλου στην Κύθνο και να του αποκαλύψει όλες τις ομορφιές του νησιού.
Το ταξίδι ξεκινά από την πιο διάσημη παραλία του νησιού, την ξακουστή «Κολώνα». Στη συνέχεια περπατούν στα καλντερίμια της Χώρας, ενώ λίγο αργότερα η Δέσποινα φορά την ποδιά, κάθεται στον τροχό του αγγειοπλάστη και μαθαίνει την παραδοσιακή τέχνη του νησιού. Για να ανακαλύψει τα μυστικά του πεντανόστιμου θυμαρίσιου μελιού της Κύθνου, η Δέσποινα ντύνεται και μελισσοκόμος.
Ο Βαγγέλης μαγειρεύει ένα λαχταριστό σπαγγέτι με σκορπίνα, κάπαρη και κρασί και μαζί με τη Δέσποινα δοκιμάζουν ξεχωριστά πιάτα της τοπικής γαστρονομίας που μαγείρεψαν για εκείνους οι γυναίκες του νησιού.
Αυτή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Δέσποινα αναλαμβάνει να ξεναγήσει τον Αργύρη Αγγέλου στην Κύθνο και να του αποκαλύψει όλες τις ομορφιές του νησιού.
Το ταξίδι ξεκινά από την πιο διάσημη παραλία του νησιού, την ξακουστή «Κολώνα». Στη συνέχεια περπατούν στα καλντερίμια της Χώρας, ενώ λίγο αργότερα η Δέσποινα φορά την ποδιά, κάθεται στον τροχό του αγγειοπλάστη και μαθαίνει την παραδοσιακή τέχνη του νησιού. Για να ανακαλύψει τα μυστικά του πεντανόστιμου θυμαρίσιου μελιού της Κύθνου, η Δέσποινα ντύνεται και μελισσοκόμος.
Ο Βαγγέλης μαγειρεύει ένα λαχταριστό σπαγγέτι με σκορπίνα, κάπαρη και κρασί και μαζί με τη Δέσποινα δοκιμάζουν ξεχωριστά πιάτα της τοπικής γαστρονομίας που μαγείρεψαν για εκείνους οι γυναίκες του νησιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα