Με οχτώ φωτογραφίες στο πλευρό μας φίλης της δίπλα σε μια πισίνα γιόρτασε η Μπέλα Χαντίνττα 24α γενέθλιά της.
Απαραίτητη συνοδεία της φωτογράφισης το αλκοόλ καθώς μπροστά στις δύο καλλίγραμμες κοπέλες υπάρχουν ποτήρια με κοκτέιλ.
Η ίδια σχολίασε την παρουσία των κοκτέιλ με τη φράση «ορισμένα ελιξήρια γενεθλίων».
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram η διάθεση του νεαρού μοντέλου ήταν εξαιρετική με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή μπροστά στο φακό.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid) στις
Ως μεγαλόκαρδη, μάλιστα, όπως προκύπτει από αλλη ανάρτησή της στο Instagram, το 24χρονο μοντέλο σε αντίθεση με άλλες χρονιές όταν δεν επιλέγει τους μεγάλους εορτασμούς για τα γενέθλιά της, «φέτος ήθελα να χαρίσω στους πανέμορφους φίλους μου μια μοναδική περιπέτεια».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.