Ιζαμπέλα Ροσελίνι: «Τα γηρατειά φέρνουν την ευτυχία. Μπορεί να παχαίνεις, αλλά απελευθερώνεσαι»

Η 68χρονη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, κόρη της Ίνγκριντ Μπέργκμαν και του Ρομπέρτο Ροσελίνι, μετά την αποχώρησή της από το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία της ομορφιάς, βλέπει πλέον τα πράγματα με άλλο μάτι

Το τελευταίο project της πάντα γοητευτικής Ιζαμπέλα Ροσελίνι αφορά τη χαρά του σεξ, αλλά και την ικανότητά του να μας ελέγχει.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Guardian», δηλώνει ότι πλέον απολαμβάνει τη ζωή μετά την αποχώρησή της από το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία της ομορφιάς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@RichardAvedon told me “ Modeling is not a major art form like painting or sculpting , but it’s art neverthanless , smaller art like embroidery “. I am preparing for my lecture tomorrow for @parsonsschoolofdesign . I will talk about the “art”of posing in front of the cameras

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabella Rossellini (@isabellarossellini) στις


Eπί χρόνια ήταν τo «πρόσωπο» της εταιρείας καλλυντικών Lancôme.

Η ντίβα του «Blue Velvet», κόρη του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της κορυφαίας Ίνγκριντ Μπέργκμαν, βλέπει πλέον τα πράγματα με άλλο μάτι: πιο χαλαρά και με καλή παρέα.

«Η 68χρονη Iζαμπέλα είναι μια πολυάσχολη γυναίκα. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς το μοντέλο, ηθοποιός, συγγραφέας, και αγρότισσα βρίσκει τόσο πολύ χρόνο για να μιλήσει για το σεξ. Αλλά το κάνει», όπως γράφει η εφημερίδα Guardian, στον πρόλογο της συνέντευξής της.

Τα τελευταία χρόνια, έχει γυρίσει ταινίες μικρού μήκους για τη σεξουαλική ζωή των ζώων, υπό τους τίτλους «Green Porno» και «Seduce Me».


Με το θέατρο να έχει «παγώσει» τις παραστάσεις εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19, η Ιταλίδα ηθοποιός αποφάσισε να γυρίσει μία εκπομπή από το «Mama Farm», όπως έχει ονομάσει τη φάρμα της στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Εκεί ζει με τα πρόβατα, τις κατσίκες, τις κότες τις πάπιες και τα σκυλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lunch under the pergola with my perfectly tamed sheep. @livestockconservancy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabella Rossellini (@isabellarossellini) στις


Η παράσταση, που ονομάζεται «Sex & Consequences», είναι μία διάλεξη σε ό,τι αφορά τη γνώση για το ζωικό βασίλειο, όπως η ίδια εξηγεί στη βρετανική εφημερίδα.


Η σύζυγος του Μάρτιν Σκορσέζε (στον δεύτερο γάμο της), σύντροφος και μούσα του Ντέιβιντ Λιντς και του Γκάρι Όλντμαν, διάσημο μοντέλο, με ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, ονειρευόταν από μικρή να δουλέψει για το «National Geographic» ή να συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Ατένμπορο στα θρυλικά τηλεοπτικά προγράμματά του στο BBC, με θέμα τα μυστικά της φύσης.

Έχοντας στη φαρέτρα της πτυχίο Βιολογίας, έκανε μάστερ για τη συμπεριφορά των ζώων.

Τα τελευταία χρόνια ζει στη φάρμα της στο Μπέλπορτ της Νέας Υόρκης, και είναι τρισευτυχισμένη αλλά και ελεύθερη από το χώρο του μόντελινγκ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I was modeling for photographer Fabrizio Ferri when he asked me to plunge in a pond. My little doggie Macaroni became very agitated and plunged in the water to come to my rescue. For a long time science denied animals to have any emotions especially noble feelings like empathy or altruism . Darwin disagreed believing that animals might have what we call moral qualities. I will disuss all this in my new show Sex and Consequences , reporting in lastest studies by scientists like Brian Hare and Vanessa Woods ,quoting from his book “Survival of the Friendliest”. @fabrizioferriofficial #brianhare @dicefm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabella Rossellini (@isabellarossellini) στις



Έχει δύο διαζύγια στο ενεργητικό της και δύο υπέροχα παιδιά, όπως η ίδια λέει: την Ελέτρα και τον Ρομπέρτο. Πριν από λίγα χρόνια έγινε γιαγιά.

«Το γήρας φέρνει την ευτυχία», όπως υποστηρίζει και προσθέτει: «Μπορεί να παχαίνεις αλλά αποκτάς ελευθερία».


Ειδήσεις σήμερα:

Πάρτι «βόμβα» για τη δημόσια υγεία στο Βοτανικό: Κάλεσαν μέχρι και ζογκλέρ!

Βίντεο-σοκ: Επιτραπέζια θερμάστρα εκρήγνυται και σκοτώνει 19χρονο κορίτσι

Η χαμένη ζωή της Ελοίσα Φόντες και το μυστήριο της φαβέλας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr