Για την εποχή που έπαιζε στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο Στέλιος Μάινας. Ο ηθοποιός που όπως είπε δεν είναι κωμικός τον έπιαναν τα γέλια με αποτέλεσμα να κόβει τα πλάνα.
«Ήταν ένα τρελό πράγμα. Πήγε πάρα πολύ καλά την πρώτη χρονιά κι έτσι συνεχίσαμε 132 επεισόδια. Εγώ είμαι ένας ασύλληπτος χάχας, δηλαδή εγώ δεν είμαι ένας κωμικός ηθοποιός, δεν την έχω στο τσεπάκι την κωμωδία, δεν την ξέρω. Που σημαίνει οτιδήποτε αστείο γίνεται, είμαι ο πρώτος που γελά. Αφού η Κοτρώτση, μία φοβερή σκηνοθέτιδα, έλεγε: “Μάινα σε παρακαλώ σταμάτα να γελάς να πάμε γύρισμα. Δεν γίνεται να το κόβεις συνέχεια”. Έκοβα συνέχεια τα πλάνα. Πέρασα πάρα πολύ καλά, ήταν μια απενεχοποίηση τώρα που λέμε. Ό,τι πιο τρελό, ότι πιο παλαβό. Θέλω να σου πω μετά από αυτά τα χρόνια που περάσανε, εμείς όποτε μπορούμε βρισκόμαστε ως παρέα για να λέμε χαζομάρες πάλι. Όχι για να θυμόμαστε τους Μεν κα τους Δεν αλλά επειδή θέλουμε να έχουμε ένα μίτο που δεν θέλουμε να σπάσει», ανέφερε ο ηθοποιός.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.