ΗΝαταλία Γερμανού, η οποία τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Alpha, με αφορμή το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη την περασμένη σεζόν, αποκάλυψε στο Πρωινό του ANT1 αν η ίδια έχει σκεφτεί να αποχωρήσει από την τηλεόραση. Επίσης μίλησε για τη «38χρονη», «συμμαθήτρια» της, Έλενα Μπάσηαλλά και για το κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από το site του καναλιού.
«Είμαι φανατική σχολιάστρια του Bachelor» παραδέχτηκε η Ναταλία και αναφέρθηκε στο αν είναι τελικά συμμαθήτριες με την πρώην παίκτρια του Bachelor: «Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα (στην εκπομπή) να κάνουμε ένα reunion. Θα το λύσουμε το μυστήριο αυτό. Έχω την αίσθηση ότι είμαι μεγαλύτερη από την Έλενα... Εγώ εργάζομαι και επειδή το αγαπώ πολύ αυτό το επάγγελμα, αλλά να μην κρυβόμαστε και για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω ότι μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής, θα απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου. Αστειεύομαι! Δεν σκοπεύω να μείνω πάρα πολύ ακόμα τουλάχιστον στην τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο μπορεί να μείνω λίγο περισσότερο, στο γράψιμο ακόμα περισσότερο. Αλλά στην τηλεόραση, κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά. Ιδανικά, αν μου έλεγε κάποιος πώς θες να αποχωρήσεις, θα έλεγα με ένα ζωντανό late night show», απάντησε η παρουσιάστρια.
Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για το κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha και έδωσε τη δική της εξήγηση.
«Οι άνθρωποι κάνουν ένα ξεκαθάρισμα. Ανοίγουν χώρο για data; Το γραφείο τύπου του Alpha απάντησε ότι δεν είναι το site λεύκωμα αναμνήσεων, αλλά ένας χώρος για να βλέπουν οι επισκέπτες πράγματα που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα ίσως. Κυρίως μου είναι εύκολο να απαντάω σε πράγματα που γνωρίζω εκπροσωπώντας τη Ναταλία, καταλαβαίνετε».
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση