Ο ισχυρός σεισμός στη Σάμο έγινε αισθητός σχεδόν σε όλη την Ελλάδα προκαλώντας μεγάλη ανησυχία. Ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος έζησε τον μεγάλο σεισμό στη Θεσσαλονίκη το 1978, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την ευχή σήμερα όλα να πάνε βολικά.
«Το 1978 βίωσα το μεγάλο σεισμό στη Θεσσαλονίκη. Σας πληροφορώ πως 42 χρόνια μετά ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα. Υπομονή και όλα να πάνε βολικά και σε αυτήν την περιπέτεια» έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς στη λεζάντα της παρακάτω εικόνας:
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.