Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η Φωτεινή από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για τον άνδρα της ζωής της

Τι αποκάλυψε για το γάμο της αλλά και το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά

Την Αλεξάνδρα Παντελάκη φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η καταξιωμένη ηθοποιός που αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για το ρόλο της αλλά και τον άνδρα της ζωής της, με τον οποίο όπως είπε παντρεύτηκε στα 48 της χρόνια.

Αναφερόμενη στη σειρά είπε: «Μέσα στην καραντίνα μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Χαρίτος και μου είπε για τη σειρά! Εγώ ήμουν φαν, έβλεπα Άγριες Μέλισσες και κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι. Με πήρε και ο Μαρκουλάκης για να παίξω στο “3ο στεφάνι”. Δύο μεγάλα δώρα», είπε η ηθοποιός.


Για το ρόλο της Φωτεινής η Αλεξάνδρα Παντελάκη είπε: «Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος στο Δρομοκαΐτειο που κάνουμε τα γυρίσματα της φυλακής. Αφέθηκα να νιώσω πως είναι να βρίσκεται μια γυναίκα 10 χρόνια στη φυλακή και τα κατάφερα! Τον αγάπησα πολύ το ρόλο της Φωτεινής… Θα λυπηθώ παρά πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα. Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς δε θα μείνουμε για πάντα στη φυλακή», είπε για την αποχώρησή της από το σίριαλ αφού όπως έχει διαρρεύσει σε λίγα επεισόδια η Φωτεινή σκοτώνεται…



«Από μικρή επειδή ήμουν λίγο παχουλή έλεγα να βρω έναν άντρα που να είναι ζωγράφος και του αρέσει η αναγέννηση και έτσι έγινε. Βρήκα άντρα ζωγράφο και του άρεσε η αναγέννηση! Ήμουν κατά του γάμου κάποια στιγμή μετά τα 40 η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα! Και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος. Ο Τάκης Τζίφας. Ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη. Σαν να μου έστειλαν οι γονείς μου αυτό τον άνθρωπο! Παντρεύτηκα στα 48», είπε η ηθοποιός για να συνεχίσει: «Περνάμε πολύ ωραία με τον Τάκη! Όχι απλώς δεν βαριόμαστε, λείπουμε ο ένας στον άλλο. Ο έρωτας θέλει τετραγωνικά και σεβασμό στη ζωή και τη δουλειά του άλλου…Στην αγάπη πρέπει να μπαίνεις στη θέση του άλλου».

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ-Εκλογές 2020: Η απάντηση του Μπάιντεν στους ισχυρισμούς του Τραμπ για «κλοπή»

Δείτε live ροή αποτελεσμάτων στον διαδραστικό χάρτη του protothema.gr

Μόνο με αρνητικό τεστ η είσοδος στη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr