Καινούργιο single για την LP - Ακούστε το πρώτοι

Το protothema.gr παρουσιάζει πρώτο στην Ελλάδα το νέο single της νεοϋορκέζας καλλιτέχνιδας LP

«How Low Can You Go» είναι ο τίτλος του καινούργιου single της LP, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί -ώρα Ελλάδος- και παρουσιάζεται σε αποκλειστικότητα από το protothema.gr μια ημέρα νωρίτερα.

Ακολουθεί την επιτυχία που σημείωσε η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με τις προηγούμενες δουλειές της, το «The One That You Love» το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια views και 10 εκατομμύρια streams και το «Lost On You», που έφτασε στο Νο1 18 χωρών και έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams.

«Το κομμάτι μιλάει για το αποτέλεσμα του να ενδίδεις για λίγο στην πιο σκοτεινή σου πλευρά. Τι θα συνέβαινε αν δεν πήγαινα σπίτι απόψε; Τι θα συνέβαινε άμα πήγαινα σε ένα ξέφρενο πάρτι με κάποιον που δεν γνωρίζω καλά ή ακολουθούσα μία ξαφνική έλξη;», δηλώνει η καλλιτέχνιδα στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Μέσα από τους στίχους του θυμάμαι πολλές τρελές νύχτες που είχα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Νύχτες που μένουν για πάντα μαζί σου. Έχεις συναισθήματα γι' αυτούς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις οι οποίες σίγουρα έχουν μειονεκτήματα αλλά ταυτόχρονα και μια όμορφη τρέλα. Συχνά έχω αυτή την επιθυμία, να ξέρω ποια μπορεί να είναι τα χειρότερα πράγματα στη ζωή, όχι μόνο σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη αλλά και για τους άλλους. Νομίζω πως αυτό με βοηθάει να είμαι σίγουρη για το τι δεν θέλω και να αντιλαμβάνομαι καλύτερα τα πραγματικά θέλω μου. Αυτή η διαύγεια που αποκτώ με καθοδηγεί ως προς το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου».

Το νέο track «How Low Can You Go» υπογράφει η LP μαζί με τους επί πολλά χρόνια συνεργάτες της Mike Del Rio και Nate Campany. Η σύνθεση και η ηχογράφηση του νέου τραγουδιού έγιναν στο στούντιο της καλλιτέχνιδας στο Λος Άντζελες, το Hotel Havana αλλά και το Hotel El Ganzo στο San Jose del Cabo στο Μεξικό όπου το team ταξίδεψε για ακόμα μία φορά. Εκεί πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του video-clip του κομματιού σε σκηνοθεσία του Eric Maldin.

Ακούστε το πρώτοι: 




Ειδήσεις σήμερα: 

Νοσηλεύτρια-εθελόντρια στο protothema.gr: «Γιατί αφήνω πίσω την κόρη μου, γονείς και συναδέλφους»

Δεν μπαίνει σε προληπτική καραντίνα ο Μητσοτάκης - Αρνητικό το τεστ του

Πώς ήταν η πρώτη μέρα τηλεκπαίδευσης: «Κύριε, με πέταξε έξω. Μπορείτε να με ξαναβάλετε;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr