J2US: Η μεγάλη έκπληξη για τη γιορτή του Νίκου Κοκλώνη και η συγκίνησή του

J2US: Η μεγάλη έκπληξη για τη γιορτή του Νίκου Κοκλώνη και η συγκίνησή του

Κατά τη διάρκεια του show έπαιξαν στο video wall δύο βιντεάκια με ευχές

koklonis-1
Το J2US επέστρεψε στις οθόνες μας με ιδιαίτερα χορευτικά και άκρως ανεβασμένη διάθεση! Mετά τις 00:00 ο Νίκος Κοκλώνης είχε την ονομαστική του εορτή. Γι’ αυτό τον λόγο, οι συμμετέχοντες του Just the 2 of us άρχισαν να στέλνουν ευχές στον οικοδεσπότη του μουσικού show. Όμως δεν ήταν οι μόνοι, αφού οι συνεργάτες του ετοίμασαν στον παρουσιαστή μία μεγάλη έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του show έπαιξαν στο video wall δύο βιντεάκια με ευχές από διάσημους celebrities και φίλους του Νίκου Κοκλώνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στο πρώτο βίντεο και έστειλαν τις ευχές τους στον εορτάζοντα.

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7l7n2qduqld-sf)


Κλείσιμο
Μετά την προβολή του βίντεο ο Νίκος Κοκλώνης εξομολογήθηκε ότι συγκινήθηκε πολύ! «Ξέρετε εγώ κάνω τηλεόραση – ευτυχώς – επειδή μου αρέσει… Δεν χρειάζεται να την κάνω, αλλά πραγματικά περνάω τέλεια. Όταν, λοιπόν, ξεκίνησα να κάνω όλο αυτό με 1000 λάθη, τώρα είμαι στα 800, γνώρισα εσάς και για μένα είστε οικογένειά μου και σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα προβλήθηκε ένα ακόμα βίντεο με τις ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου, της Ναταλίας Γερμανού, του Δημήτρη Αλεξάνδρου, της Δανάης Μπάρκα, του Σταν, του Γιάννη Λάσκου, του Πέτρου Κωστόπουλου, του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Λένας Ζευγαρά.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7l84hcpmtep-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης