Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Γωγώ Τσαμπάη οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πίστη της στον Θεό και τις καταχρήσεις του παρελθόντος.
«Κρατάω πάντα το κομποσχοίνι πάνω μου, ακόμη κι όταν τραγουδάω. Είναι η προσευχή μου και το φυλαχτό μου» αποκάλυψε η ίδια. «Εξομολογούμαι δυο φορές τον χρόνο. Πάω βλέπω τον πνευματικό μου και παίρνω μια ευχή. Πολλές φορές πιστεύω ότι μας φυλά από κάτι. Ακόμη κι όταν με το αυτοκίνητό μου έφυγα σε μια στροφή το 2003 είπα: “Παναγία μου και Χριστέ μου να γλυτώσω και να μην πάρω άλλους ανθρώπους στον λαιμό μου”. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα» ανέφερε.
Και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει μετά τα πανηγύρια, γιατί μπορεί να δουλεύω σερί μερόνυχτα χωρίς να κοιμηθώ. Στα πανηγύρια μπορεί να τραγουδάω σερί 8 ώρες».
Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, είπε: «Κανονικά έπρεπε να τον πω κύριο Κραουνάκη, αλλά θα τον πω Σταμάτη. Μου έστειλε μόνος το τραγούδι και με περίμενε στα σκαλιά στο στούντιο ηχογράφησης. Ντρεπόμουν και έτρεμα. Με πήρε αγκαλιά και ηρέμησα. Είναι τιμή μου που τραγούδησα τραγούδι του», ενώ αποκάλυψε: «Έχω να πιω πέντε χρόνια αλκοόλ. Έπινα αρκετά. Δεν χρειάστηκα βοήθεια, ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος δικός μου που μου το είπε. Τώρα πίνω μόνο νερό όταν τραγουδάω. Και κρύο γάλα το πρωί».
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.