Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει βελονισμό, διαλογισμό και μαγειρεύει στιφάδο με κουνουπίδι

Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει βελονισμό, διαλογισμό και μαγειρεύει στιφάδο με κουνουπίδι

Οι νέες αναρτήσεις του ηθοποιού στο Instagram κάνουν θραύση

Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει βελονισμό, διαλογισμό και μαγειρεύει στιφάδο με κουνουπίδι
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης πριν από μερικές εβδομάδες δημιούργησε νέο λογαριασμό στο Instagram καθώς τον προηγούμενο που είχε του τον είχε χακάρει Τούρκος. Ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του και σε ένα τρόπο ζωής πιο αγνό και απλό. Στις τελευταίες του αναρτήσεις μιλάει για τα οφέλη του βελονισμού, του διαλογισμού ενώ προτείνει και vegan συνταγές μαγειρικής όπως κουνουπίδι στιφάδο.

Αναφερόμενος στο διαλογισμό γράφει:
«Παλιά είχα φόβο με τις βελόνες.
Λιποθυμούσα όταν έκανα εξέταση αίματος
Μέχρι που εμπιστευτικά τα χέρια ενός φίλου βελονιστή.
Τώρα βρίσκω θεραπεία στις βελόνες.
Τις απολαμβάνω.
Ο βελονισμός είναι από αρχαιότερες θεραπειες
Με απαλό, ήπιο τρόπο λύνει τους ενεργειακούς κόμπους και τα μπλοκαρίσματα, που προκαλούν πόνο στο φυσικό μας σώμα.
Το έχετε δοκιμάσει;»


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης προτείνει διαλογισμό
«Ήσυχος διαλογισμός
Έφτιαξα καινούργιο βιντεακι, lock down version,
επειδή στους καιρούς που ζούμε, είναι πολύ σημαντικό βοήθημα!
Κάνε στον εαυτό σου αυτό το δώρο. 15 λεπτά την ημέρα μόνο για εσένα.
Είναι σημαντικό.
Με άδειο στομάχι, φόρεσε άνετα ρούχα, βρες ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σου πάλι καλώς (άνοιξε λίγο το παράθυρο).
Βάλε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σου και κλείσε το.
Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνεις από την πρώτη φορά. Κάνε το για μία εβδομάδα και μετά αποφασίσε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό, δεν έχει σχέση με θρησκείες, είναι απλά ένα εργαλείο για την αυτογνωσία και για την ψυχική μας ηρεμία.
Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα».


Ενώ για τη διατροφή προτείνει κουνουπίδι στιφάδο

«Μόνο τα τελευταία χρόνια ανακαλύπτω την χαρά να μαγειρέψω κάτι μόνος μου από την αρχή.
Παλιά έλεγα ότι δεν έχω χρόνο να μαγειρεύω. Τώρα με συναρπάζει η αλχημεία που χρησιμοποιεί ένας μάγειρας/μαγείρισσα βάζοντας χρόνο, τα υλικά και πολύ πολύ αγάπη για να γίνει το φαγητό νόστιμο.
Η κουζίνα είναι η εστία, η καρδιά του σπιτιού, το χειμώνα όλα τα μέλη της οικογένειας χώνονται εκεί.
Τώρα που βιώνουμε τις πιο μικρές μέρες της χρονιάς, πριν το χειμερινό Ηλιοστάσιο,
βγαίνουν οι παλιές συνταγες από τεφτέρια.
Σήμερα--Κουνουπίδι στιφάδο( γιαχνί) !
Είναι θεραπευτικό το σπίτι να μυρίσει μπαχαρικά (κανέλα γαρύφαλλο ξύσμα πορτοκαλιού Δάφνη μπουκοβο σκόρδο τζίντζερ) όλες οι παλιές συνταγές είναι φτιαγμένες με πολύ νόημα και αγάπη ώστε να μας υποστηρίζουν τις ημέρες που το φως λιγοστεύει.
Ειναι Οι μυρωδιές που ζεσταίνουν την καρδιά και γαληνεύουν την ψυχή.
Λίγες μέρες ακόμα, και το χρυσό φως θα αρχίσει και πάλι να μεγαλώνει. 
Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την εφαρμογή του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού

Γεωργιανή παρουσιάζεται ως οικιακή βοηθός και... ξαφρίζει κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

GNTM3: Νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ - Όλα όσα έγιναν στον τελικό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης