Ποιοι ειναι αυτοί που κέρδισαν τα ριάλιτι της καραντίνας

Ποιοι ειναι αυτοί που κέρδισαν τα ριάλιτι της καραντίνας

Ο μικρός μετανάστης που εγκατέλειψε ο πατέρας του και έπεσε θύμα μπούλινγκ, η Θεσσαλονικιά που γνώρισε (;) τον έρωτα της ζωής της
και η δικηγόρος από την Κρήτη που έχει 500.000 views στο YοuTube

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
REALITY_SHOWS_2
Συρρέουν κατά χιλιάδες στα κάστινγκ προκειμένου να κατακτήσουν μία θέση στο πρόγραμμα. Συμπληρώνουν δηλώσεις, δοκιμάζονται, δρασκελίζουν πασαρέλες, μπαίνουν στο αεροπλάνο, διασχίζουν ωκεανούς, βρίσκονται πάνω από μαγειρικούς πάγκους και προσπαθούν να αποδείξουν ότι ξέρουν τα μυστικά της κουζίνας, ότι είναι οι καταλληλότερες νύφες, ή απλά μέσα από τη σκληρή συνθήκη του εγκλεισμού και της συμβίωσης με αγνώστους, προσπαθούν να αντέξουν και να γοητεύσουν τα τηλεοπτικά πλήθη.

Αυτό που εκείνοι πιστεύουν ότι τους στέρησε η Πολιτεία, δηλαδή την ευκαιρία στην επόμενη μέρα ή μία καλή θέση εργασίας, τους το δίνει η τηλεόραση υπό όρους. Η ιστορία απέδειξε πως λίγοι είναι αυτοί που τελικά τα κατάφεραν και όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά. Ηδη μέσα σε μία εβδομάδα, τρεις νέοι νικητές ριάλιτι βρίσκονται ανάμεσά μας και αυτό που θέλουν να αποδείξουν είναι ότι δεν κέρδισαν μόνο τον τελικό, αλλά και την ευκαιρία να χαράξουν μία καριέρα που ίσως δεν είχαν φανταστεί μέχρι τώρα.

Ηρακλής
Γουινέα, Ρωσία, Γερμανία και Ελλάδα
Είναι ο ήρωας του παραμυθιού που θέλει το ριάλιτι μοντέλων GNTM στο STAR, κάθε χρόνο, να δίνει την ευκαιρία σε ένα παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών να ανεβαίνει στον θρόνο. Μετά τη Νουνέ Καζαριάν και την Κάτια Ταραμπανκό, ήρθε ο Ηρακλής και απέδειξε ότι στη ζωή τελικά όλα είναι θέμα ευκαιριών και κατάλληλης στιγμής.
F1_GNTM-3---__aaaee-_20_
GNTM: O μικρός Ιμπραχήμ που έγινε Ηρακλής
Κλείσιμο


Κι αν η ζωή του ξεκίνησε με disadvantage, εκείνος προσπέρασε τα εμπόδια και με μότο το «Μέσα σ’ όλα» απέδειξε ότι τελικά όταν όλοι νομίζουν πως δεν μπορείς ή δεν αξίζεις, εσύ μπορείς να κάνεις την ανατροπή. Ετσι ξεκίνησε άλλωστε. Με ένα πικρό προσωπικό στοίχημα. Με μία ανάγκη να αποδείξει στον ίδιο τον πατέρα του που τον εγκατέλειψε πως άφησε ένα πολύτιμο παιδί.

«Το GNTM θα παραμείνει κύριος στόχος μου για πάντα, μέχρι να τα καταφέρω. Θέλω να καταφέρω σε ένα σημείο στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά, να με δει ακόμα και ο πατέρας μου που με έχει αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε. Από όσο με θυμάμαι δεν έχω καμία επικοινωνία με τον μπαμπά μου. Αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας, γιατί έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα. Να δει τι έχασε».

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννημένος στη Γερμανία και έχοντας ζήσει τα πρώτα χρόνια του στη Ρωσία, ο μικρούλης Ιμπραχήμ θα έρθει στην Ελλάδα στα εννέα του χρόνια και θα εμπνευστεί από τον μυθικό Ελληνα ήρωα, ως λάτρης της Μυθολογίας, προκειμένου να βρει ένα όνομα που θα τον γλιτώσει από το μπούλινγκ σε μία χριστιανική χώρα. Θα σπουδάσει σχέδιο μόδας και styling, θα μυηθεί από νωρίς στο μόντελινγκ και θα δουλέψει για να επιβιώσει και να μπορέσει να στηρίξει τη μεγαλύτερη ηρωίδα της ζωής του, η οποία είναι σημαντικότερη και από τον Ηρακλή και τους άθλους του: τη μητέρα του.

Η μητέρα του θα τον επισκεφτεί σε μία από τις δοκιμασίες του ριάλιτι και τότε η δύναμη της σχέσης τους θα γίνει φανερή μπροστά στα μάτια εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών: «Εχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί με τη μητέρα μου και ήταν εκεί όταν δεν είχα κάποιον άλλον και την έχω σαν ηρωίδα μου».





Ο Ηρακλής, όπως πλέον πάρα πολλά παιδιά, έπεσε θύμα μπούλινγκ. Είχε δυστυχώς όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ξυπνούν τα πιο άγρια και δύσκολα ένστικτα των παιδιών, που μπροστά στη διαφορετικότητα γίνονται αγρίμια. Ο ίδιος νιώθει διαφορετικός και υφίσταται επιθέσεις, οι οποίες τον πλήγωσαν αλλά τον βοήθησαν κιόλας. «Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός. Διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε, οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει σωστά». Κι αν ο πατέρας του βγήκε εκτός, η μητέρα του Ηρακλή ήταν πάντα εκεί, στήριγμά του από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα: «Γενικά η μητέρα μου είναι ο ήρωάς μου. Πραγματικά μια γυναίκα όταν μεγαλώνει έναν άντρα χωρίς να έχει πατέρα είναι άλλο level. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Οπως το πιο απλό πράγμα, να της πω “σ’ αγαπώ”, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό.».

Βγαίνοντας νικητής από το ριάλιτι, ο Ηρακλής θα ζήσει και με μία ακόμη μεγάλη αλλαγή. Θα χωρίσει από τη σύντροφό του Αγγελική, με την οποία είχαν έναν ισχυρό δεσμό. Θα το εξομολογηθεί, αλλά και θα το εξηγήσει: «Δεν με επηρέασε η δημοσιότητα του GNTM καθόλου στο προσωπικό κομμάτι. Απλά, όλη αυτή τη φάση με την Αγγελική, την έζησα φουλ, είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Με άλλαξε το παιχνίδι, ήταν τόσο έντονη εμπειρία που άλλαξε το πώς νιώθω. Δεν ξέρω, δεν είμαι ίδιος απέναντί της και δεν ήθελα να την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ηθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δύο κομπλέ σε αυτό. Νομίζω έκλεισε πολύ ωραία και παραμένουμε φίλοι».

Λίγο νωρίτερα είχε φροντίσει να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον ψήφισε και όλους όσοι τον επέλεξαν και τον ανέδειξαν νικητή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Χρειάστηκαν κάποιες χιλιάδες ψήφοι από το κοινό και ο Ηρακλής βρέθηκε μέσα σε μία νύχτα με το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite London.

Ο νεαρός και όμορφος Ιμπραχήμ νιώθει νικητής και έτοιμος να αδράξει τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε.


Νικολέτα
Η μαζορέτα που κέρδισε τον «Εργένη»
Η Νικολέτα Τσομπανίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και είναι 21 ετών. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και η μεγάλη της αγάπη είναι η ενόργανη γυμναστική. Από το βράδυ της Παρασκευής είναι και η εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου, του «Bachelor» στον ALPHA. Εκείνη έδειξε από την αρχή στοχοπροσήλωση και αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος της πορείας αυτής της «ιδιαίτερης» διαδρομής.
F2_dailymedia_com_gr_19102020_123318
Bachelor: H ρομαντική Νικολέτα που κατέκτησε τον Παναγιώτη

Ο στόχος της ήταν ξεκάθαρος εξαρχής: «Είμαι η Νικολέτα και έχω έρθει στο “Bachelor” για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω τον Bachelor, μόνο η προσωπικότητά μου χωρίς την εμφάνισή μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor τον φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο».




Λίγο βλέμμα, λίγη θάλασσα και το αγόρι της πλέον, και η Νικολέτα λογικά δεν είχε άδικα αυτοπεποίθηση, καθώς από τα λόγια της αλλά και από την πορεία της στο ριάλιτι αυτούς τους μήνες έδειξε πως κάτι ξέρει παραπάνω για τις δυνατότητές της. Είναι η πρώτη νικήτρια του «Bachelor» στην Ελλάδα και μάλλον θέση στην τηλεόραση ή σε κάποιο άλλο μετερίζι επαγγελματικό δεν επιθύμησε. Τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα...


Αννα-Μαρία
Η κουζουλή δικηγόρος  νικήτρια του Big Brother 2020
Πριν από την Αννα-Μαρία είχαν προηγηθεί δύο αγόρια, ο Γιώργος και ο Χάρης, ενώ ο μπαμπάς Ψυχαράκης ανυπομονούσε να κάνει την κόρη. Αγροτική οικογένεια με θερμοκήπια μεν, φτωχή δε, που σχεδόν πάντα είχαν τα πολύ βασικά, ενώ η τουαλέτα ήταν έξω από το σπίτι και υπήρχε ένα υπνοδωμάτιο για όλους. Τους έλειπαν πράγματα πρώτης ανάγκης, όμως η 35χρονη Αννα- Μαρία πλέον τα έχει ξεχάσει, αφού μεγάλωσε σε ένα σπίτι με λίγα πράγματα αλλά πολλή αγάπη. Η ίδια έχει πει ότι δεν είχε ούτε ομπρέλα για τις βροχερές μέρες, πόσο μάλλον Barbie ή παιχνίδια που είχαν άλλα κορίτσια. Και σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, η οικογένεια βιώνει και ένα πραγματικό δράμα.

Το τέταρτο παιδί, ο Αλέξης, γεννιέται τυφλό και οι γονείς το φέρνουν άρον άρον στην Αθήνα για εισαγωγή στο Νοσοκομείο Παίδων ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το παιδί δυστυχώς κολλάει μηνιγγίτιδα. Οσα χρήματα είχε συγκεντρώσει η οικογένεια από τα θερμοκήπια εξανεμίζονται για τη θεραπεία του μικρού Αλέξη, όμως το αδελφάκι της Αννας-Μαρίας καταλήγει τετραπληγικό. Οπως είπε η ίδια χρόνια μετά: «Ο Αλέξης δεν βλέπει, δεν περπατάει, δεν μασάει, αλλά πάντα χαμογελάει. Είναι ο φύλακας άγγελός μας».



Τι να σου κάνουν όμως τέτοιοι άγγελοι όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι; Είναι 8 χρόνων κοριτσάκι όταν μια συγγενική οικογένεια από το χωριό κατηγορεί τους Ψυχαράκηδες για αδίκημα και παρότι στην εκδίκαση της υπόθεσης αθωώνονται, ο θόρυβος και η κριτική της μικρής κοινωνίας της Μεσαράς δεν κοπάζουν. Προκειμένου να αποφευχθεί η βεντέτα, η οικογένεια μέσα σε μια νύχτα ξεσπιτώνεται και μετακομίζει στο Ηράκλειο. Η μικρή που πηγαίνει πλέον στο Δημοτικό δεν είναι σαν τα άλλα παιδιά της πόλης, τα οποία την κοροϊδεύουν καθημερινά και τη φωνάζουν «χωριάτα» και «φτωχιά». Η Αννα- Μαρία στεναχωριέται αλλά δεν το δείχνει, η οποία εξακολουθεί να φυλάει το χαρτζιλίκι της. Δεν το σπαταλάει για ένα τοστ στο κυλικείο, αλλά το κρατάει μήπως χρειαστεί στην οικογένειά της. Στα 15 της ο ειλεός την «επισκέπτεται». Η ίδια νοσηλεύεται για έναν ολόκληρο μήνα, έχει φτάσει να ζυγίζει μόλις 39 κιλά και υποστηρίζεται μηχανικά για να μείνει ζωντανή. Τα καταφέρνει και όταν επανέρχεται στο σχολείο τελειώνει το Λύκειο με 17,5. Ο πατέρας της που την υπεραγαπά προτίθεται να πουλήσει τις ελιές τους για να τη σπουδάσει, όμως η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.
f3-new_IMG_1096
Big Brother H Aννα-Μαρία με την προϋπηρεσία στο «Deal»



Επιλέγει τη Νομική και φεύγει από την Ελλάδα για την Ιταλία και το Πανεπιστήμιο του Καμερίνο έχοντας κερδίσει υποτροφία. Δεν την έχασε ποτέ στα τέσσερα χρόνια των σπουδών της για να μη χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα οι γονείς της. Μόλις παίρνει το πτυχίο της μετακομίζει στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Σαπιέντζα όπου ξεκινάει μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο καθώς θέλει να ασχοληθεί με το Διπλωματικό Σώμα. Επιστρέφει από την Ιταλία στην αρχή της κρίσης και το 2010 ανοίγει δικό της δικηγορικό γραφείο στο Ηράκλειο, νοικιάζει σπίτι, οδηγεί το παπάκι της, είναι ανεξάρτητη και ζει το όνειρό της!

Το 2014 στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει υποψήφια κρυφά από τους γονείς της, αλλά χάνει κυρίως επειδή έβαλε το όνομά της στο ψηφοδέλτιο την τελευταία στιγμή!

Τρία χρόνια μετά, τα πράγματα για τη δικηγόρο πλέον Αννα-Μαρία Ψυχαράκη αρχίζουν να μην πηγαίνουν καλά, με την ψυχολογία της να είναι μονίμως πεσμένη.

Είναι η εποχή που παθαίνει μια μικρή κατάθλιψη και επιστρέφει στο πατρικό της. Το 2018 μετακομίζει στην Αθήνα και ξεκινά μαθήματα στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 επειδή θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Αρχίζει να δουλεύει και παίρνει τα πάνω της, ενώ κάνει την πρακτική της στην εκπομπή «Rouk Zouk».

Εναν χρόνο μετά κάνει το πρώτο της τηλεοπτικό πέρασμα στο «Deal», όπου παίζει και κερδίζει 3.800 ευρώ, με το συγκεκριμένο επεισόδιο να είναι ανεβασμένο στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube. Μέχρι στιγμής έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο views.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης