Οι ξέφρενες ελληνικές νύχτες covid free στο Ντουμπάι

Φαντασμαγορικά βεγγαλικά, ξεσηκωτικοί ρυθμοί, πολυτέλεια και σέξι καλλονές να λικνίζονται με φόντο το εξωτικό Εμιράτο: όλα έμοιαζαν τέλεια την Πρωτοχρονιά για τις κοσμικές παρέες των Ελλήνων που βρέθηκαν στη δίνη του κυκλώνα από τα stories και τις φωτογραφίες που ανέβασε περιχαρής στο Instagram ο μάνατζερ Χάρης Σιανίδης

Ολα θα ήταν τέλεια «αν δεν». Αυτό το «αν» είναι που έβγαλε ξινό ένα, κατά τα άλλα, φαντασμαγορικό ρεβεγιόν όπως παλιά, όταν ακόμα θέματα όπως πανδημία, μάσκες και sms ανήκαν αποκλειστικά στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας του Χόλιγουντ. Η πραγματικότητα ξεπέρασε όμως και τους πλέον φαντασιόπληκτους σεναριογράφους και ήδη ο πλανήτης χορεύει στο ταψί υπό τους ρυθμούς της COVID-19, μόνος, αποκλεισμένος και μασκοφόρος. Παντού το ίδιο, αλλά ο κανόνας έχει πάντα και εξαιρέσεις, το Ντουμπάι σηκώνει την παντιέρα της ευδαιμονίας, σαν μια θεατρική παράσταση διονυσιακών οργίων με πρωταγωνιστές party animals σαν να μην υπάρχει αύριο.

Με 1.500 νέα κρούσματα σε καθημερινή βάση και με αυτό το έξω καρδιά lifestyle στο αραβικό εμιράτο των απανταχού καλοζωιστών, ίσως όντως και να μην υπάρχει αύριο, αλλά αυτά είναι ψιλά «ξου-ξου» πράγματα για τους επίμονους εραστές της dolce vita που κυνηγούν τα πάρτυ σαν τα τελευταία εν ζωή ορτύκια. Και από πάρτυ να φάνε και οι καμήλες του Ντουμπάι, όπου βρήκαν τη δική τους όαση διάσημες αλυσίδες εστιατορίων και κλαμπ με ορκισμένους κοσμοπολίτες θαμώνες που στην πατρίδα τους περνάνε το μαρτύριο της παντόφλας χωρίς μια στάλα Moet να βρέχει το λαρύγγι τους στο πρώτο καλτσάτο πίστα. Από αυτά τα αφόρητα μαρτύρια κάποιοι στα μουλωχτά βρήκαν κολπάκια απόδρασης από σπίτι σε σπίτι σε κάθε γειτονιά της χώρας τους και κάποιοι άλλοι εκτός συνόρων, με ένα αρνητικό τεστ στην τσέπη και με πολλά θετικά πλάνα στο μυαλό για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν του 2021.
Αννα και Τέα Πρέλεβιτς πέρασαν μαγικές στιγμές στο Ντουμπάι και φρόντισαν να το μοιραστούν με τους ακολούθους τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρτώντας εντυπωσιακές φωτογραφίες τους

Και κάπως έτσι, όντως η αυγή του 2021 ξημέρωσε αξέχαστη για κάποιους αναγνωρίσιμους στο ευρύ κοινό Ελληνες που μπήκαν στην πρώτη πτήση για Ντουμπάι, άλλοι συνδυάζοντας business & pleasure, άλλοι απολαμβάνοντας σκέτο pleasure, και όλοι μαζί στη φάκα των κοινωνικών δικτύων. Μεγάλες οι στιγμές εκείνη την υπέροχη Πρωτοχρονιά του 2021 στο «Nammos» του Ντουμπάι. Καμία Πρωτοχρονιά όμως δεν αξίζει και το μεγαλειώδες κράξιμο που ακολούθησε από τους θαμώνες των κοινωνικών δικτύων. Ολοι μαζί, κοσμικοί στο Ντουμπάι και followers κοσμικών στην Ελλάδα, πιασμένοι σε ένα γαϊτανάκι της συμφοράς, με τους μεν να κρατάνε το μαντίλι μεθυσμένοι από έρωτα και σαμπάνια και τους δε μεθυσμένους από χολή - σκέτο.

Ούτε που πέρασε τίποτα από το μυαλό του πρώην στυλίστα και νυν μάνατζερ Δημοσίων Σχέσεων μοντέλων και λοιπών διασήμων Χάρη Σιανίδη, όταν στο πλαίσιο του after party αποφάσισε να μοιραστεί με όλο το ιντερνετικό ποίμνιο της μαμάς πατρίδας τα καθέκαστα του ρεβεγιόν. Ούτε μάσκες, ούτε μη και μου. Εδώ στην έρημο, εδώ στην καυτή άμμο, χαχαχούχα στο τζιπάκι μας, χαχαχούχα στο τραπέζι μας, να τα βεγγαλικά, να και οι καλλονές, να και οι σαμπάνιες, να και οι φίλοι μας. Μόνο που οι τελευταίοι δεν είχαν ιδέα ότι κάποιος θα έβγαζε στη φόρα όλες αυτές τις ανέμελες COVID free στιγμές, δεν είχαν ιδέα ότι το κρυστάλλινο ποτήρι με την ακριβή σαμπάνια που τσούγκριζαν με γέλια και ευχές σύντομα θα έβγαινε πιο ξινό και από ρετσίνα σε πλαστικό μιας χρήσης.

Μόνο που ο Σιανίδης έχει κάνει το πάθος για διασημότητα δουλειά, και η δημοσιοποίηση της ζωής του, ιδιωτικής και δημόσιας, είναι και αυτό δουλειά. Και όταν μπερδεύονται δουλειά και ζωή, βγαίνει ένας αχταρμάς - κυρίως αν η παρέα θέλει τη ζωή πριβέ και τη δουλειά τσαμπέ. Ητοι πάμε ταξίδι δωρεάν - να ’ναι καλά ο μάνατζερ αλλά μέχρι εκεί, εκτός αν είμαστε μοντέλα. Σε αυτό το πλαίσιο, η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τα μοντέλα Σοφία Χαρμαντά και Ιωάννα Μπέλλα που πόσταρε ο Χάρης Σιανίδης στο Instagram θα ήταν μία συνήθης, έστω και εκνευριστική, ανάρτηση της ανάλαφρης θεώρησης της ζωής, αφού το Ντουμπάι φημίζεται ως βιότοπος αλλά και χώρος υποδοχής καλλονών, οι οποίες συνδυάζουν δουλειά και διασκέδαση σε μια εποχή όπου όλος ο πλανήτης τελεί εν υπνώσει. Σε κάθε περίπτωση, το Εμιράτο είναι ανοιχτό όχι μόνο σε μοντέλα, αλλά και στους big spenders όλου του πλανήτη, σε κοσμοπολίτες, τυχοδιώκτες, ευζωιστές, αθλητές σε προετοιμασία, μοναχικούς λύκους και σε επίμονους κυνηγούς της μιας έστω στιγμής στα ουράνια. Με κάθε τίμημα. Ή σχεδόν.

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου στο πάρτυ του «Νammos Dubai»

Οπως και να ’χει, φέτος το Ντουμπάι ήταν για όλους τους παραπάνω η γη της Επαγγελίας που πρόσφερε γην και ύδωρ στους απανταχού πλανταγμένους της καραντίνας, σε όσους δεν έχουν καιρό για χάσιμο, ή όσο έχουν δεν τον σκορπάνε με βαρετά ευχολόγια πάνω από μία πίτα στο σαλόνι «μεταξύ μας Μεταξά». Στην Ελλάδα, όπως και στις περισσότερες χώρες, οι συνθήκες εορτασμού λόγω πανδημίας δεν άφηναν περιθώρια για πολυπληθείς συνάξεις, ούτε για ξενύχτια με πλακίτσες, φλερτ και μεθύσια - ο κούκος βγήκε φέτος στις 10 μ.μ. Για τις μοναχικές και ανήσυχες ψυχές, δεν βγαίνει ποτέ -Ντουμπάι, ερχόμαστε.

Και κάπως έτσι, μεταξύ χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον πλανήτη, ψάχνοντας μία ακόμα φλέβα ευδαιμονίας, είτε συνδυάζοντας δουλειά και χαρά, βρέθηκαν στο «Nammos» και κάποιοι ολίγοι συμπατριώτες μας που με το μοριακό τεστ στις αποσκευές τους έζησαν στο Ντουμπάι λίγες στιγμές ξενοιασιάς που πλήρωσαν με βαρύ τίμημα ανελέητου κραξίματος, αψηφώντας ήδη το ρίσκο των 1.500 κρουσμάτων την ημέρα σε μία χώρα που σφυρίζει αδιάφορα για ό,τι δυσοίωνο μπορεί να ταράξει το τσι της ανάπτυξης.

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, οι ΜΙ.ΜΑ. όπως τους αποκαλούν από τα αρχικά των ονομάτων τους, έχοντας ήδη περάσει από τη δοκιμασία της νόσου του κορωνοϊού μαζί με τα παιδιά τους, δεν είχαν πλέον τίποτα να φοβηθούν στο Ντουμπάι που επέλεξαν για την εορταστική περίοδο. Στο Λονδίνο νόσησαν πριν από λίγους μήνες, στο Ντουμπάι επέλεξαν να γιορτάσουν τη νέα χρονιά και την ανάρρωσή τους υπό τους ήχους του πιάνου του Στέφανου Κορκολή και της φωνής της Σοφίας Μανουσάκη που έντυσαν μουσικά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Το ζεύγος Μίλτου Καμπουρίδη - Μαρίνας Βερνίκου στο Ντουμπάι

Τα μεγάλα γλέντια, όμως, ακολούθησαν ανήμερα στο «Nammos», όπου πλήθος καλοντυμένων καλεσμένων και καλλονών από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης έσπευσαν να δώσουν το «παρών» γιορτάζοντας την πρώτη μέρα του 2021 σε καυτές θερμοκρασίες και ενσταντανέ. Το εορταστικό πρόγραμμα άνοιξε ο γνωστός σε όλη την κοσμική Αθήνα dj Αντώνης Δημητριάδης, για να ακολουθήσει στα decks ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, που ανέλαβε τη μουσική σκυτάλη για τις επόμενες ώρες.

Το «Nammos» σείεται, τα τραπέζια γεμάτα, όλοι στα χάι τους. Μεταξύ αυτών και ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος που απαθανατίζεται δίπλα στον μεγαλομέτοχο του «Nammos Dubai», Πέτρο Στάθη. Ταυτόχρονα όλο το ιντερνετικό ποίμνιο στην Ελλάδα ενημερώνεται για τη σχέση του με τη νεαρή και όμορφη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, αφού τα αποκαλυπτήρια της στενής «επαφής» τους φρόντισε να κάνει ο Χάρης Σιανίδης μέσω βίντεο που τράβηξε εν αγνοία τους, όταν έκαναν σαφάρι στην έρημο, και που σύντομα βρήκε τον δρόμο του σε site και gossip τηλεοπτικές εκπομπές. Ενα βίντεο που, όπως λέγεται, έκανε έξαλλο τον Πέτρο Κωστόπουλο αφού εν αγνοία του έγινε πρωταγωνιστής στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς ποτέ να ερωτηθεί από τον πρώην στυλίστα και νυν δημοσιοσχεσίτη Χάρη Σιανίδη που τα παίζει στα δάχτυλα.

Ο τελευταίος είχε αναλάβει, όπως ανέφερε στο «protothema.gr», κάποιο μέρος από τις δημόσιες σχέσεις του διάσημου ρεστοράν, το οποίο βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο του Ντουμπάι, στο «Four Seasons Resort», στην παραλία Τζουμέιρα. Κάτι όμως που ηχεί παράταιρο αν όχι περίεργο για ένα τέτοιου μεγέθους event, αφού δεν υπήρξε καν ένα δελτίο Τύπου συνοδευόμενο από τις απαραίτητες φωτογραφίες, όπως είθισται να συμβαίνει σε τέτοιες βραδιές.

Αντί για δελτίο Τύπου, λοιπόν, ο Χάρης Σιανίδης ανέβασε φωτογραφίες με το ζεύγος Καμπουρίδη - Βερνίκου, τους οποίους φωτογράφισε, χωρίς όμως να πάρει και την άδειά τους για τη δημοσιοποίηση - όπως έγινε και με την περίπτωση του Κωστόπουλου.
Oι αναρτήσεις του Χάρη Σιανίδη με επώνυμους Ελληνες έγιναν αιτία να προκληθεί σάλος

Ωστόσο, όλες οι παραπάνω δυσαρέσκειες κάθε άλλο παρά απασχόλησαν τον Σιανίδη που προς στιγμήν βρίσκεται σε φάση καταμέτρησης μιας ακόμα εκδήλωσης στη λίστα με τα grand events που οργανώνει η εταιρεία του, οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι παράπλευρες απώλειες. Αλλωστε η επιτυχία προσμετράται με το αράδιασμα βαρύγδουπων ονομάτων διασήμων που θέλοντας και μη βρίσκονται στον φακό του, όπως π.χ. το βίντεο που τράβηξε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εισέρχεται στο «Nammos Dubai».

Ο Ρονάλντο φαίνεται ότι έδωσε επιπλέον αέρα στο επαγγελματικό του στάτους, αφού ο Σιανίδης, ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του στο «Happy Day», ότι οι εγχώριοι celebrities στους οποίους κερνάει τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικους προορισμούς είναι «λίγο τρακατζήδες», δηλαδή τζαμπατζήδες, χωρίς να τους κατονομάσει. Κατά τα άλλα, το Ντουμπάι είναι μαγικό, όπως είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που λογικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αφού είναι τόσο ωραία, καλά θα κάνει να μείνει εκεί και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πάντως τις ομορφιές του Εμιράτου δίπλα στον Σιανίδη δόξασαν η πρώην Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα και το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, που σιγοντάριζαν στα post μέσω των δικών τους social media τις όμορφες στιγμές που ζούσαν στο Ντουμπάι. Εκεί όπου η Ιωάννα Μπέλλα, εκτός από τα πάρτυ και τις ομορφιές του εξωτικού και χλιδάτου προορισμού, απόλαυσε και μια εκπληκτική βόλτα στους χρυσούς αμμόλοφους για τις ανάγκες φωτογράφησης κυπριακού περιοδικού μόδας.

Στο Εμιράτο τις ίδιες μέρες και με δική του παρέα βρέθηκε κι ένα άλλο διάσημο ζευγάρι, η ξανθιά καλλονή Αλεξάνδρα Λοΐζου μαζί με τον σύζυγό της και Κύπριο μεγιστάνα του real estate και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο Λονδίνο Ανδρέα Παναγιώτου.
Ο Κύπριος μεγιστάνας του real estate Ανδρέας Παναγιώτου ανάμεσα στην σύζυγό του Αλεξάνδρα και την παρουσιάστρια Βασιλική Πετρίδου


Το ζευγάρι πήγε για φαγητό στο «Nammos Dubai» έχοντας στη συντροφιά του τη γνωστή παρουσιάστρια εκπομπών ομορφιάς Βασιλική Πετρίδου, η οποία μοιράστηκε πολλές από τις εμπειρίες της από το ταξίδι με τους φίλους της στα social media.





Το δικό της στίγμα στο φαντασμαγορικά φωτισμένο λόγω Πρωτοχρονιάς Εμιράτο άφησε και το άτακτο κορίτσι του «My style rocks» Μαρία Λέκκα, η οποία τίμησε τις σέξι εμφανίσεις φροντίζοντας να τονίζει δεόντως τις μεσογειακές αναλογίες της, είτε με καυτά μίνι στις εξόδους της, είτε στην παραλία με αποκαλυπτικό μαγιό. Αίσθηση επίσης προκάλεσαν οι αναρτήσεις των καλλονών αδερφών Πρέλεβιτς, Αννα και Τέα που, μεταξύ άλλων, κολύμπησαν με δελφίνια το πρωί και εντυπωσίασαν με σέξι εμφανίσεις κατά τις νυχτερινές αποδράσεις τους στα κοσμικά στέκια του Ντουμπάι.
Η Βικτώρια Καρύδα και η Σοφία Χαρμαντά ήταν ανάμεσα στους επώνυμους Ελληνες που πέρασαν τις ημέρες των γιορτών στο Ντουμπάι

Πληροφορίες ήθελαν τόσο τον Νίκο Κοκλώνη όσο και τον Τρύφωνα Σαμαρά να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές επίσης εκεί μαζί με φίλους τους, όμως απέφυγαν επιμελώς να ποστάρουν και τα ανάλογα ντοκουμέντα.

Tέλος, στο Ντουμπάι ταξίδεψε με τα παιδιά της η Βικτώρια Καρύδα, που ανέβασε και αυτή κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Το σίγουρο είναι ότι το Ντουμπάι για άλλη μία χρονιά φέτος έζησε μεγάλες στιγμές, που φαντάζουν ακόμα πιο «εξωφρενικές» λόγω των περιοριστικών μέτρων που υφίσταται όλος ο πλανήτης. Οι χιλιάδες επισκέπτες των εορτών έχουν ήδη επιστρέψει στη βάση τους, το ίδιο και οι γνωστοί συμπατριώτες μας που μαζί με την πεζή πραγματικότητα των περιορισμών και του lockdown θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τη θύελλα της αρνητικής κριτικής. Κάποιοι από αυτούς (τουλάχιστον πέντε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τη νόσο σε καραντίνα (στην καλύτερη περίπτωση) αφού διαγνώστηκαν θετικοί.

Τα μέτρα ελέγχου για τους ταξιδιώτες από το Εμιράτο θα συνεχίσουν να είναι αυστηρά, καθώς με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, όσοι φτάνουν στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό μοριακό τεστ κορωνοϊού 72 ωρών από το Ντουμπάι. Οποιος επιβάτης δεν έχει μαζί του αυτό το τεστ δεν θα γίνεται δεκτός. Κατά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τους ταξιδιώτες θα συνεχίσουν να περιμένουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για rapid tests, στα οποία θα υποβάλλονται όλοι υποχρεωτικά, ενώ θα λαμβάνουν και την οδηγία της ολιγοήμερης καραντίνας. Μικρό το κακό μπροστά στην αιωνιότητα, λένε κάποιοι εραστές της dolce vita. Πολύ κακό για το τίποτα, λένε όσοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των social media. Καλού-κακού όλοι στα σπίτια μας, λένε οι μεν και οι δε μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.

Ο Τσιτσιπάς, η σέξι dj και οι προπονήσεις

Ταξίδι στο Ντουμπάι πραγματοποίησε και ο διεθνής τενίστας, νούμερο 6 στην κατάταξη, Στέφανος Τσιτσιπάς, όχι όμως για διακοπές και χαλάρωση, αλλά πρωτίστως για προπονήσεις, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η ελληνική ομάδα αναμένεται να συμμετάσχουν στη δεύτερη έκδοση του ATP Cup, που θα διεξαχθεί από 1 έως 5 Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη. Ο Ελληνας πρωταθλητής θα πάρει μέρος και στο Αυστραλιανό Open, το οποίο θα ξεκινήσει τρεις μέρες αργότερα.

Oι φωτογραφίες και τα stories στα social media από το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ του διάσημου bar «Cipriani» στο Ντουμπάι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ποζάρει σε τρελά κέφια στο πλευρό της εκρηκτικής Ελληνίδας dj Aντζελας Παντελή, μπορεί να παρεξηγήθηκαν από πολλούς, ωστόσο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από κάποιες στιγμές διασκέδασης που επιτάσσουν πάντα οι εορταστικές ημέρες και ειδικά η αλλαγή του χρόνου μεταξύ των εξαντλητικών προπονήσεών του. Aλλωστε ο τενίστας και η διάσημη dj της Νέας Υόρκης είχαν βρεθεί και το καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν για τους διαδικτυακούς τους φίλους. Στο Ντουμπάι ο Ελληνας τενίστας απόλαυσε τις επιλογές της πληθωρικής dj πίσω από τα decks όχι πια μόνος, αλλά μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς και την παρέα του, με τους οποίους γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου.

Κάλεσμα

Από την άλλη, η Aντζελα Παντελή, η οποία δραστηριοποιείται πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είχε κλείσει για φέτος στο Εμιράτο μια σειρά από εορταστικά events, φρόντισε να τον τιμήσει μόλις τον διέκρινε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους του διάσημου «Cipriani», καλώντας τον δίπλα της σε ρόλο dj. Και ο Στέφανος αποθεώθηκε και στα decks.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ελληνας αθλητής επέλεξε για προετοιμασία το Εμιράτο, καθώς, όπως έχει παραδεχτεί, αρκετές φορές μέσα στη χρονιά το επισκέπτεται, πάντα για αθλητικούς σκοπούς.

Λίγο πριν από την εκπνοή του 2020, o Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία με τα αδέλφια του, σημειώνοντας μάλιστα στη λεζάντα «Bros b4 hoes», μια έκφραση που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «πρώτα τα αδέλφια και μετά οι γυναίκες». Μαζί του πάντως φέτος ήταν όλοι: αδέλφια, γυναίκα και όλο το Instagram.


Ειδήσεις σήμερα: 

Με εξπρές διαδικασίες το νομοσχέδιο για τα Rafale - Σήμερα και η συζήτηση για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο

«Βαβυλωνία» το Νομοσχέδιο ΑΣΕΠ: Οι ξένες γλώσσες Βορίδη, τα «Γαλλικά» Πολάκη και τα «Λατινικά» Ζαχαριάδη

Σε ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες για την κακοκαιρία - Πού θα «χτυπήσει» σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr