Κένταλ Τζένερ - Ντέβιν Μπούκερ: Πάνω στον πάγκο της κουζίνας «επιβεβαίωσαν» τις φήμες

Κένταλ Τζένερ - Ντέβιν Μπούκερ: Πάνω στον πάγκο της κουζίνας «επιβεβαίωσαν» τις φήμες

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ήρθε η αποκάλυψη μέσω instagram - Τo 25χρονο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, μέλος της περίφημης οικογένειας Καρντάσιαν, και ο 24χρονος σταρ των Φοίνιξ Σανς είναι και επίσημα πλέον, ζευγάρι

kendal-devin
Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους αγκαλιά, με μια λεύκη καρδούλα ως σχόλιο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση ότι η Κένταλ Τζένερ και ο Ντέβιν Μπούκερ είναι πλέον και επίσημα ζευγάρι.

Μπορεί οι gossip στήλες να αναζητούσαν συνέχεια τους τελευταίους μήνες μια ακόμη ένδειξη που να επιβεβαιώνει τις φήμες, ωστόσο το 25χρονο διάσημο μοντέλο ανέλαβε με τον πιο σαφή τρόπο να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον άσσο του ΝΒΑ.

kenrtal-jenner-post


Κλείσιμο
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, η Κένταλ Τζένερ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία της πάνω στον πάγκο της κουζίνας, όπου φαίνεται να απολαμβάνει την αγκαλιά του Ντέβιν Μπούκερ.



Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 όταν μαζί με κοινούς φίλους ταξίδεψαν στη Σεντόνα της Αριζόνα. Στην αρχή, πηγές από το περιβάλλον τους , δεν επιβεβαίωναν ότι είναι σοβαρή η σχέση τους, αλλά στη διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε και οι παπαράτσι τους εντόπισαν τον Αύγουστο να κάνουν ηλιοθεραπεία και να παίζουν παρέα σε παραλία του Μαλιμπού, οι φήμες είχαν αρχίσει να οργιάζουν πλέον.



Αργότερα το φθινόπωρο, η σχέση τους άρχισε να είναι ένα κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ, με πηγή να επιβεβαιώνει στη The Sun ότι «Ο Ντέβιν την κάνει να γελάει και να νιώθει ασφαλής. Λατρεύουν να ταξιδεύουν μαζί, τους αρέσουν τα ίδια φαγητά, οι ίδιες ταινίες, τα περνάνε τέλεια μαζί».




Και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν. Η Γιορτή των Ερωτευμένων ήταν η ιδανική αφορμή για να μην κρύβουν πλέον από κανένα τον έρωτά τους.



Ειδήσεις σήμερα: 

Με ψυχραιμία και εξοπλισμούς απαντά η Αθήνα στους «τρελούς Τούρκους»

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποια σχολεία κλείνουν - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Άνοιξε η Αθηνών-Λαμίας για έξι ώρες - Ξανακλείνει στις 19:00 - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης