Άγριες Μέλισσες - Αποθέωση στο Twitter για το γάμο Ελένης - Λάμπρου: Τη δώσαμε την εθνική μας νύφη

Για ακόμα ένα βράδυ η δημοφιλής σειρά μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με ένα δυνατό και γεμάτο συγκινήσεις επεισόδιο

Ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της δημοφιλούς σειράς Άγριες Μέλισσες παρακολούθησε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό. Αυτή τη φορά οι εξελίξεις ήταν ευχάριστες καθώς η Ελένη και ο Λάμπρος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Η δικαίωση μεγάλη, καθώς το τηλεοπτικό ζευγάρι μετά από πολλά εμπόδια κατάφερε να τα ξεπεράσει. Μια δυνατή ιστορία αγάπης - από αυτές που δύσκολα συναντάς - σφραγίστηκε με τον πιο επίσημο τρόπο που δεν είναι άλλος από τα αιώνια δεσμά.

Η Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Ελένης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο ρόλο του Λάμπρου χάρισαν στο κοινό ανεπανάληπτες ερμηνευτικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις. Το γλέντι δεν στήθηκε μόνο στο Διαφάνι με ζουρνάδες και κλαρίνα αλλά και στο Twitter καθώς οι λάτρεις της σειράς περίμεναν μέχρι το 101ο επεισόδιο για να δουν το αγαπημένο τους ζευγάρι να παντρεύεται.

Οι Άγριες Μέλισσες έγιναν trend στο twitter και παρά το γεγονός ότι το επεισόδιο είχε το θάνατο του πατέρα του Αλέξη Γραμματικού και την παρουσία του μισητού Βόσκαρη το Τwitter αποθέωσε τον τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς!

Ακολουθούν τα καλύτερα tweets

Ειδήσεις σήμερα:

Αναστολή συμβάσεων: Σήμερα ξεκινούν οι δηλώσεις για τον Μάρτιο

Ξεφεύγει η πολιτική σύγκρουση για τον Κουφοντίνα – Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις Δρίτσα

Κύπρος: Η Ιερά Σύνοδος ζητάει να ακυρωθεί το τραγούδι... του διαβόλου για την Eurovision

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr