Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Καίτη Γαρμπή: Ο διαδικτυακός διάλογος για το «λάθος» του Κοντιζά

Απολαυστικοί και οι δύο στο Twitter

Η Καίτη Γαρμπή δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο καθώς είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media με ιδιαίτερα εύστοχα tweets. Παίρνει θέση τόσο για σοβαρά θέματα της επικαιρότητας όσο και για πιο ανάλαφρα και χαλαρά. Αφορμή για το νέο της tweet ήταν ένα μικρό λάθος που έκανε ένας από τους κριτές του MasterChef στον αέρα του ριάλιτι μαγειρικής.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, πειράζοντας μία από τις διαγωνιζόμενες, ανέφερε το τραγούδι «Άσπρο Μαύρο», υποστηρίζοντας ότι είναι της Καίτης Γαρμπή ενώ στην πραγματικότητα είναι της Αλέξια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να διορθώσει αυτό το λάθος, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι το εν λόγω τραγούδι δεν είναι της Καίτης Γαρμπή.

«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός.... (ακούς εκεί... Δε το έχει πει η Γαρμπή... Σας παρακαλώ πολύ...) #MasterChefGR», έγραψε ο σεφ στο Twitter για να λάβει την απάντηση από την Καίτη Γαρμπή: «Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι».


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Πρώτος και με διαφορά στον... τάκο ο Τριαντάφυλλος

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» οι σκληροί δείκτες - Αγωνία για την κορύφωση του 3ου κύματος


Κολομβία: Δημοσιογράφος κατηγορεί το κράτος για απαγωγή, βιασμό, βασανισμό και τον κατατρεγμό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr