Η κωμική ηθοποιός Ρόζι Ο’ Ντόνελ, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γκέι, αναφέρεται στην Γουίτνεϊ Χιούστονκαι συγκεκριμένα στη δυσκολία που, πιστεύει ότι είχε η τραγουδίστρια με την παραδοχή της σεξουαλικότητάς της.
Η ηθοποιός δηλώνει ότι: «Η Γουίτνεϊ νομίζω ότι ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της ζωής της και δεν ήθελε να εκτεθεί». Μιλώντας στο podcast «Hot Takes & Deep Dives», η ηθοποιός είπε ότι πιστεύει πως η πολυβραβευμένη με Grammy μουσικός «συγκρούστηκε» από τις συντηρητικές πολιτιστικές της αξίες και την πολυετή αμφιφυλοφιλία της.
«Είναι δύσκολο στη μαύρη κουλτούρα να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία. Νομίζω ότι είναι πολιτισμικά πιο δύσκολο», δήλωσε η Ο' Ντόνελ για την Χιούστον. Πρόσθεσε μάλιστα πως: «Και η εκκλησία… η Βαπτιστική Εκκλησία έπαιξε ρόλο» τονίζοντας το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ θρησκείας και ομοφυλοφιλίας. «Μεγαλώνοντας στην εκκλησία και ψάλλοντας το ευαγγέλιο, νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη διαμάχη μ’ αυτό».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στη σχέση που είχε η Χιούστον με την Ρόμπιν Κρόφορντ, λέγοντας ότι ήταν σε όλους γνωστό πως στην πραγματικότητα οι δυο τους ήταν σύντροφοι και όχι απλώς παιδικές φίλες και συνεργάτιδες, όπως υποστήριζαν στο παρελθόν.
Η Κρόφορντ επιβεβαίωσε, τελικά, τις φήμες για τη «σιωπηλή» σχέση της με την γνωστή τραγουδίστρια - η οποία έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2012, στα 48 της χρόνια- στα απομνημονεύματά της που δημοσίευσε το 2019 με τίτλο «A Song for You: My Life With Whitney Houston». Στο βιβλίο, έγραψε ότι ήταν απόφαση της ποπ σταρ να δώσει τέλος στη μεταξύ τους ερωτική σχέση, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Arista Records το 1983 και συνέχισαν, έτσι, να είναι φίλες.
Η Χιούστον αργότερα παντρεύτηκε τον μουσικό της R&B, Μπόμπι Μπράουν, με τον οποίο και χώρισε. Ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του 2016 «Every Little Step: My Story» ομολόγησε ότι ήξερε πως η γυναίκα του ήταν αμφιφυλόφιλη. Ωστόσο, η ίδια η ποπ σταρ δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες, αφού φοβόταν τον αντίκτυπο, που θα είχε στη ζωή της μία τέτοια είδηση.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.