Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: Ο γιος τους Τσετ κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για σωματική βία

Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: Ο γιος τους Τσετ κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για σωματική βία

Η κοπέλα ζητά αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ – Τι απαντά ο Τσετ Χανκς στις κατηγορίες που του αποδίδονται

_tom_hanks_rita_wilson_tset
Σε δύσκολη θέση έχουν βρεθεί ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον καθώς ο γιος τους Τσετ κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για κατά συρροή λεκτική και σωματική κακοποίηση. Συγεκριμένα η Κιάνα Πάρκερ κατέθεσε μήνυση και διεκδικεί από τον 30χρονο Τσετ Χανκς αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η νεαρή πρώην σύντροφός του τον στέλνει στα διακστήρια και τον κατηγορεί για σωματική και ψυχολογική βία. Οι δικηγόροι της γυναίκας στη μήνυσή της υποστηρίζει ότι ο γιος του Τομ Χανκς την κακοποιούσε επανειλημμένως. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η προβληματική και θυελλώδης σχέση τους κατέληξε σε χωρισμό. Οι δύο τους ήταν μαζί από το 2019.

Τι αναφέρουν οι κατηγορίες
Οι δικηγόροι της Κιάνα Πάρκερ αναφέρουν ότι ο Χανκς επιτέθηκε στην πελάτισσά τους ενώ οι δυο τους ήταν σε σχέση. Στο κατηγορητήριο κάνουν λόγο για συγκεκριμένα περιστατικά συμπεριλαμβανομένου ενός γεγονότος που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η γυναίκα επισκέφτηκε τον Χανκς στη Νέα Ορλεάνη, ενώ εκείνος κινηματογραφούσε τηλεοπτική σειρά.

Η αγωγή επισημαίνει επίσης ένα συμβάν στη Sugar Land τον Ιανουάριο που οδήγησε την πρώην σύντροφό του στο να απευθυνθεί στις αρχές και να καταθέσει κατηγορίες εναντίον του. Η αγωγή εναντίον του Χανκς κατατέθηκε τη Δευτέρα.

Μάλιστα αναφέρουν πως επιχείρησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Τσετ όσο και με τους διάσημους γονείς του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η απάντηση του Τσετ Χανκς
Από την πλευρά του ο Τσετ Χανκς αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. Αποφάσισε δε να ακολουθήσει και ίδιος τη νομική οδό ασκώντας αγωγή εναντίον της.

Κλείσιμο
Οι δικηγόροι της κοπέλας επιμένουν ότι ο Χανκς πρέπει να απολογηθεί για την κακοποίηση που κατηγορείται.

«Ο Τσετ Χανκς έχει κακοποιήσει επανειλημμένα την πελάτισσά μας και πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από την οικογένειά του και την αναγνώρισή τους».

Ο δικηγόρος του γιου του Τομ Χανκς δήλωσε από την πλευρά του: «Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Κιάνα Πάρκερ είναι σοκαριστικοί, εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί».

Ειδήσεις σήμερα:

Φοίβος Δεληβοριάς - Δημήτρης Καραντζάς: Επιστρέφουν στη σκηνή με επιθεώρηση για την Επανάσταση του 1821

Lockdown: Σήμερα οι αποφάσεις των ειδικών για εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια και click inside

Self test στα σχολεία: «Φρένο» στη διασπορά fake news για παιδομαζώματα και δομές Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης